Video: Memphis Depay gaat in op bizar verzoekje van vrouwelijke fan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Memphis Depay reageert op een uiterst opvallende video via Instagram. De profvoetballer lijkt dit bizarre verzoekje wel te zien zitten..

Memphis Depay is in volle voorbereiding lijkt zich op zijn eigen manier helemaal klaar te maken voor het WK, en dat leidt tot verbazing van zijn volgers. Want ingaan op dit bizarre verzoekje van een vrouwelijke fan, had niemand verwacht van Memphis. In ieder geval maakt Depay zich eerst klaar voor een spetterende ‘gender reveal party’! Hij kondigt aan, dat hij misschien wel de volgende is, die zo’n feest moet gaan geven..

Memphis Depay gaat beschuitje eten met fan

Memphis Depay deelde een lachwekkende post via Instagram. In eerste instantie leek dit op een doodnormale foto. Memphis toonde zijn mooie outfit aan zijn volgers, en beschreef waar de outfit voor was. Hij was natuurlijk niet zomaar zo netjes, en stijlvol gekleed; “Went to a gender reveal. I might be next.. <<< swipe“. Dat kwam even als een schrik voor de fans, is Depay zijn vriendin in verwachting? Is er iets wat we nog niet weten? Dit lijkt niet het geval te zijn. Maar waarom zegt Depay dan dat hij ‘misschien’ wel de volgende is die een ‘gender reveal party’ gaat organiseren? Daarvoor moet je naar de laatste video van de fotoreeks swipen. Hier toont Depay namelijk een fragment uit een Nederlands tv-programma, waarin twee mensen op een bank te zien zijn, helemaal in oranje-stijl. Er zit een vrouw op de bank, die een boodschap heeft voor de spits van Fc Barcelona; “Bij deze Memphis, als je kijkt, kom je een keer een beschuitje bij me eten?“. Depay reageert dus humoristisch op dit fragment uit Hart van Nederland, met de gedachten dat hij de volgende is die een kind gaat krijgen. Deze fan heeft dus daadwerkelijk een reactie mogen ontvangen van haar held. Gaat haar wens écht in vervulling worden gebracht?

Lees ook: Foto: Is dit de nieuwe vriendin van Oranje-speler Memphis Depay?

Memphis Depay laat weten helemaal klaar te zijn voor WK

Het WK staat natuurlijk voor de deur, dus alle voetballers moeten zich nu écht gaan klaarstomen om te vlammen voor Oranje. En Memphis Depay, lijkt daar al hard mee bezig te zijn. De spits gaat natuurlijk in actie komen voor Oranje, dus hij moet het gaan doen voor de ploeg. Schiet hij ons naar de finale? Zoals de voorbereidingen eruit zien, is dat nog niet eens zo’n gek idee. Hij deelt namelijk veel foto’s vanuit de sportschool. “Late night gym session“. In de sportschool zit onze spits te ploeteren om het beste resultaat te laten zien op het WK in Qatar. Gaat Nederland ver komen, met Depay in de voorhoede? Of gebeurt iets wat tegen de verwachtingen in gaat, en mag Memphis de eerste wedstrijden de bank warm houden?

Lees ook: VIDEO: Geniale actie Memphis Depay bij Oranje gaat de wereld over

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!