Foto: Dit beeldschone model is de nieuwe vriendin van Memphis Depay

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Topvoetballer Memphis Depay krijgt natuurlijk veel aandacht van vrouwen, maar deze mooie dame lijkt zijn hart gestolen te hebben! Hoog tijd om even kennis te maken met Yasminé Aisha Khalifa, de nieuwe vriendin van Memphis Depay…

Memphis Depay en nieuwe vriendin Yasminé gespot in Parijs

Niet lang nadat Memphis brak met zijn ex-vriendin Chanel Livia werd de voetballer gespot in Parijs. Hij was daar niet alleen, maar met zijn nieuwe vriendin Yasminé Aisha Khalifa. Dit 26-jarige Zweedse model lijkt de nieuwste verovering van de speler van Atleticó Madrid, zo meldt Juicechannel op Instagram. Zij concludeerden dat er meer speelt, aangezien Memphis en Yasminé steeds op dezelfde locaties opdoken, en bovendien met dezelfde achtergrond foto’s op hun Instagram Stories zetten. Zo viel het op dat er bij allebei een identieke bank met vloerkleed op de foto stond. Ook was Yasminé prominent aanwezig op de verjaardag van Memphis.

Wie is Yasminé de nieuwe vriendin van Memphis Depay?

Yasminé Aisha Khalifa is 26 jaar oud en komt oorspronkelijk uit Zweden. Ze is model, en heeft onder andere gewerkt voor modemerk Victoria’s Secret. Ze heeft meer dan 50.000 volgers op social media, en is overduidelijk zeer goed ingevoerd in het modellenwereldje. Yasminé reist veel voor haar werk en dat deelt ze ook graag op Social media. Zo gaat ze van Dubai naar Portugal in een paar weken tijd. Dit doet ze in opdracht van grote merken zoals H&M, ElleUSA en Kokob. Verder loopt Yasminé elk jaar op de catwalk van de Fashion Week in Parijs. Ze heeft ook een verleden als het gaat om relaties met bekende mensen! Zo had Yasminé Aisha Khalifa eerder een relatie met de Engelse Hiphop rapper Stormzy. Toen ze samen was met Stormzy probeerde niemand minder dan de Canadese rapper Drake ook nog een poging, maar dat was niet gelukt. In 2019 kondigden Yasminé en Stormzy aan dat ze uit elkaar gingen. Maar ondanks dat waren ze af en toe nog wel eens samen gespot.

Het liefdesleven van Memphis Depay

Memphis Depay heeft inmiddels met een indrukwekkend lijstje vrouwen een relatie gehad. De voetballer had eerder een relatie met de dochter van de bekende Amerikaanse tv-ster Steve Harvey. Lori Harvey en Memphis waren samen 2016. Memphis vroeg Lori Harvey op een gegeven moment zelfs ten huwelijK! Uiteindelijk kwam er toch een breuk tussen de twee, waarna Memphis weer ging daten met andere dames, waaronder influencer Janice Blok.

Memphis en Janice Blok hadden elkaar ontmoet vlak na haar break-up met Donny Roelvink. Tijdens hun ontmoetingen zat Memphis nog bij FC Barcelona. Er werd zelfs verteld dat Janice en Memphis al eerder contact met elkaar hadden, ook al tijdens de relatie tussen Donny en Janice. Daten met Janice liep ook uit op niks, waarna Memphis weer op zoek ging naar iemand anders. Memphis had via familie de knappe Chanel Livia ontmoet. Ze hadden een (niet al te lange) relatie met elkaar in Barcelona, maar in Nederland kwam Chanel erachter dat Memphis met andere vrouwen aan het praten was op Social media. Nu is Memphis dus bij Yasminé. Hoe lang zouden zij dit samen volhouden? Memphis en Yasminé hebben namelijk een heel verschillend leven. De beeldschone Zweedse reist namelijk naar vele mooie plekken op de wereld, terwijl Memphis veel in Spanje moet blijven voor zijn voetbalwedstrijden…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.