Foto: Is bloedmooie Danique Hosmar de nieuwe liefde van YouTuber Gio?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nu zijn relatie met Jade Anna voorbij is, lijkt Youtuber Gio al gelijk op zoek naar een nieuwe vriendin. Het schijnt dat hij zijn oog heeft laten vallen op deze parel van een dame!

Gio Latooy heeft onlangs laten weten dat de relatie tussen hem en Jade Anna voorbij is. Niet heel lang daarna begint de geruchten molen te draaien. Gio Latooy zou in deze mooie dame namelijk al zijn nieuwe liefde zien.

Is Danique Hosmar de nieuwe vriendin van Gio?

Er gaan enorm veel geruchten rond over Gio en z’n liefdesleven. Hoewel hij nog niet gereageerd heeft, en Danique Hosmar zich ook nog stil houdt, lijkt er toch zeker iets aan de hand te zijn. Meerdere bronnen roepen namelijk dat prachtige blondine Danique Hosmar de nieuwe liefde van Gio is. Volgens Roddelpraat wil Danique Hosmar Gio Latooy heel graag inlijven. Ze zijn laatst ook samen in het openbaar gespot. Ze waren toen alleen niet met zijn tweetjes. De ex van Gio Jade Anna was er ook bij. Met een groepje mensen gingen ze gezellig schaatsten. Dit zegt natuurlijk niks over de liefde van Gio en Danique, maar de twee komen elkaar wel steeds vaker tegen. Of deze geruchten ook waar zijn is nog maar de vraag. Eén ding is wel zeker, Gio Latooy heeft weer de jackpot te pakken. Kijk hier onder voor meer beelden van de prachtige Danique Hosmar.

Maak kennis met TikTok-ster Danique Hosmar

Danique Hosmar is bekend geworden met het maken van video’s op TikTok. In een korte periode is ze steeds bekender geworden. Op Instagram heeft ze nu al ruim 200.000 volgers en dit stijgt ontzettend hard. De beeldschone blondine is ook pas 20 jaar, twee jaar ouder dan Gio’s ex Jade Anna. Naast haar TikTok carrière studeert Danique ook mediavormgeving en staat ze, zoals haar volgers weten, vaak in de sportschool. Doordat ze zo vaak in de sportschool staat ziet haar er extreem goed uit. Dat Gio Latooy deze dame wel ziet zitten, is voor heel mannelijk Nederland meer dan begrijpelijk. Met onderstaand kiekje snap je wat Gio in Danique Hosmar ziet!
Deze vrouwen hadden een relatie met Gio Latooy

Gio Latooy heeft de afgelopen flink wat prachtige dames verslonden. Stuk voor stuk waren het pareltjes eerste klas. Niemand weet hoe hij deze dames regelt, maar het lukt hem wel. Wanneer je naar al deze dames kijkt zie je wel dat Gio een bepaalde smaak heeft. Ze lijken allemaal enorm veel op elkaar. Ze zijn slank, blond en hebben een leuk koppie. Gio Latooy weet waar hij mee bezig is! Hieronder hebben we deze vier mooie vrouwen – Juultje Tielemans, Isha van Dijk, Jade Anna en Danique Hosmar – voor je op een rijtje gezet!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!