Foto: Iris Enthoven doet broek uit voor heerlijke strandkiekjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Iris Enthoven verwend haar volgers met prachtige foto’s op het strand. Iris heeft zelfs haar broek uitgetrokken voor het allermooiste resultaat!

Iris Enthoven laat onderkant zien tijdens prachtig uitzicht

Het is een prachtige dag voor de volgers van Iris Enthoven. De blondine verrast iedereen namelijk met een aantal geweldige foto’s die ze eerder heeft gemaakt. Natuurlijk deelt Iris als presentatrice regelmatig mooie of leuke kiekjes, maar deze zijn uitzonderlijk mooi. Zo plaatst Iris een viertal foto’s die zijn gemaakt op het strand in Zuid-Afrika. De blondine poseert uitgebreid op het strand van Kaapstad. De foto’s zijn door een professionele fotograaf gemaakt en dat is te zien aan de kwaliteit. Ook heeft de fotograaf Iris vast een beetje geholpen met poseren. De eerste twee shots zijn close-up’s en Iris straalt van alle kanten met de zee op de achtergrond. Het is te zien dat Iris Enthoven helemaal in haar element is, want ze lacht breeduit en het lijkt haar geen moeite te kosten om voor de camera te verschijnen. Zelfs niet zonder broek…

De broek van Iris Enthoven is vergeten

Op de derde foto van de reeks is te zien dat Iris een trui aanheeft, maar haar broek is vergeten. Of de blondine heeft haar broek misschien wel expres uitgedaan om een extra spannend randje aan de fotosessie te geven. Het resultaat is in ieder geval prachtig. Bij de fotoreeks schrijft Iris dat ze na het zien van deze foto’s wel naar Kaapstad zou willen verhuizen. Hierop reageren de vriendinnen van Iris net iets minder enthousiast over.

Iris Enthoven traint keihard voor summerbody

Het is al een jaar geleden dat Iris Enthoven levensgroot op de cover van de Women’s Health verscheen in haar beste shape ooit. Iris vertelde destijds dat ze in zes weken keihard heeft gewerkt om zo fit mogelijk te worden voor de cover. Dit zorgde er ook in dat de presentatrice het plezier in sporten weer helemaal had teruggevonden. Nu inmiddels dik een jaar later plaatst Iris onderstaande sportvideo. Iris vertelt dat ze sinds een tijdje weer helemaal ‘steady’ aan het sporten is. Het resultaat mag er dan ook zeker wezen, want Iris tilt behoorlijk wat gewichten in de gym. Zo traint Iris op de video haar bovenlichaam.

Lees ook: Foto: Beeldschone Iris Enthoven weet haar jasje nog nét dicht te houden

Iris Enthoven maakt wederom bijzondere podcast

Het is geen geheim dat Iris Enthoven een bezig bijtje is. Zo is de blondine natuurlijk presentatrice van vele programma’s, maar doet ze daarnaast ook nog erg veel. Iris heeft namelijk een podcast met haar vriendinnen, Nina Warink en Sophie Milzink, genaamd Vrijmibo en daarnaast heeft ze ook haar eigen podcast. De podcast Held in Eigen Verhaal bestaat uit gesprekken tussen Iris en haar gasten. Zo nodigt de blondine elke aflevering iemand uit met een bijzonder verhaal. Dit keer was het de beurt Ahmedjan Kasim die vertelt over de onderdrukking van het Oeigoerse volk. Bekijk een teaser van de aflevering hieronder.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Britt Dekker toont haar prachtige vormen na stevige ritjes in de slaapkamer (foto’s!)

Britt Dekker verwent haar volgers met heerlijke foto's. Dit doet ze vanuit haar slaapkamer, terwijl ze net een stevige rit achter de rug heeft!

Nicolette Kluijver trekt natuur in en laat zich helemaal lekprikken (video!)

De avontuurlijke Nicolette Kluijver zoekt graag wat spanning in de natuur op, alleen verloopt dit niet altijd zoals verwacht...

Schaatsster Pien Hersman laat zich helemaal insmeren met transparante vloeistof (video!)

Onze knappe schaatsster Pien Hersman wordt volledig ingesmeerd met een transparante vloeistof en laat ons allemaal meekijken!