Foto: Beeldschone Iris Enthoven weet haar jasje nog nét dicht te houden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Iris Enthoven heeft weer een reeks verleidelijke foto’s gemaakt. Op die foto’s weet ze haar jasje nog met veel moeite net aan dicht te houden.

Het jasje van Iris Enthoven heeft het zwaar

Het is voor Iris Enthoven erg lastig tijdens een fotoshoot om haar jasje aan te houden. De fotoshoot heeft een erg verleidelijke aard en Iris raakt helemaal op in het moment. Dat zie je ook wel aan de foto’s, die zijn namelijk erg goed gelukt. Maar het kost Iris daardoor wel moeite om niet gelijk door te slaan in haar verleidingskunsten en haar jasje aan te houden. Maar aan het einde van de shoot is dat toch gelukt. En de foto’s die daaruit zijn gekomen zijn absoluut prachtig. Iris weet alle verwachtingen weer te overtreffen met haar spannende kiekjes.

Lees ook: Video: Jurkje van Iris Enthoven valt bijna van haar schouders tijdens dansje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IRIS ENTHOVEN (@irisenthoven)

Iris Enthoven weet flink te imponeren met prachtige foto’s

Omdat de foto’s van Iris in zwartwit zijn, valt alle afleiding weg. Daardoor valt nog meer op hoe goed Iris er eigenlijk uit ziet. Ze heeft oprecht een van de meest verleidelijke lichamen van heel Nederland. En daarmee weet ze iedereen toch wel flink in te pakken. Er zijn maar weinig mannen die Iris niet knap vinden. In haar spannende poses trekt ze ook nog eens extra de aandacht. Iris weet precies wat ze moet doen om ervoor te zorgen dat ze de aandacht goed naar zich toe trekt. Ze is een soort natuurtalent als het op zwoele foto’s aankomt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IRIS ENTHOVEN (@irisenthoven)

Iris Enthoven geniet heerlijk rustig op de bank

Soms moet je jezelf een momentje gunnen om heel even tot rust te komen en te ontspannen. Iris doet dat ook zeker en gaat even lekker op de bank zitten. Het knoopje van haar strakke broek zit ook al los, dat voelt ongetwijfeld een stuk relaxter. Opeens valt het Iris op dat er toch een fotograaf bij is. Dus ze komt een klein beetje omhoog en zet gelijk een verleidelijke blik op. Iris weet als geen ander hoe ze een goede foto moet maken en schiet meteen aan als dat nodig is.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IRIS ENTHOVEN (@irisenthoven)

Iris Enthoven laat prachtig lichaam zien

Kort geleden was Iris nog te vinden in Kaapstad om daar van het weer te genieten. Natuurlijk liet ze voor haar volgers ook een aantal ontzettend mooie foto’s maken. Zo kon de knappe blondine weer wat delen op haar Instagram kanaal. Maar wat is de foto hierboven toch goed gelukt. Iris ziet er verleidelijker uit dan ooit. Van haar pose, tot aan de keuze voor haar groene badpakje, alles klopt gewoon aan deze foto. Iris laat met dit ene plaatje zien hoe goed ze is in het maken van verleidelijke foto’s. Hopelijk gaat ze daar nog even heerlijk mee door.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag! 

Schaatsster Joy Beune verleidt haar fans met onweerstaanbare vakantiefoto’s

De 23-jarige Joy Beune is op welverdiende vakantie in Parijs. Ze verleidt haar volgers met een hele reeks aan onweerstaanbare kiekjes! 

Foto: Juultje Tieleman poseert aan zee in weinig verhullend jurkje

Juultje Tieleman is uitgebreid aan het poseren aan zee. De blondine draagt een weinig verhullend jurkje terwijl ze alles van zichzelf laat zien...