Foto: Beeldschone Iris Enthoven weet haar jasje nog nét dicht te houden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Iris Enthoven heeft weer een reeks mooie foto’s gemaakt. Op die foto’s weet ze haar jasje nog met veel moeite net aan dicht te houden.

Het jasje van Iris Enthoven heeft het zwaar

Het is voor Iris Enthoven erg lastig tijdens een fotoshoot om haar jasje aan te houden. De fotoshoot is erg interessant; Iris gaat helemaal op in het moment. Dat zie je ook wel aan de foto’s, die zijn namelijk erg goed gelukt. Maar het kost Iris daardoor wel moeite om niet gelijk door te slaan. Ze lijkt haar jasje nauwelijks aan te kunnen houden. Maar aan het einde van de serie is dat toch gelukt. En de foto’s die daaruit zijn gekomen zijn absoluut prachtig. Iris weet alle verwachtingen weer te overtreffen met haar kiekjes.

Iris Enthoven geniet heerlijk rustig op de bank

Soms moet je jezelf een momentje gunnen om heel even tot rust te komen en te ontspannen. Iris doet dat ook zeker en gaat even lekker op de bank zitten in een loszittende broek. Opeens valt het Iris op dat er toch een fotograaf bij is. Dus ze komt een klein beetje omhoog en zet gelijk een indringende blik op.

Kort geleden was Iris nog te vinden in Kaapstad om daar van het weer te genieten. Natuurlijk liet ze voor haar volgers ook een aantal ontzettend mooie foto’s maken. Zo kon de blondine weer wat delen op haar Instagram kanaal. Maar wat is de foto toch goed gelukt. Iris ziet er leuker uit dan ooit. Van haar pose, tot aan de keuze voor haar groene pakje, alles klopt gewoon aan deze foto. Iris laat met dit ene plaatje zien hoe goed ze is in het maken van dit soort foto’s. Hopelijk gaat ze daar nog even heerlijk mee door.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.