Foto: Influencer Eloise van Oranje eindelijk gespot met haar vriend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Influencer Eloise van Oranje laat normaal niks los over haar liefdesleven, maar is nu toch eindelijk gespot met haar huidige vriend…

Het is natuurlijk een erg bijzondere situatie waar influencer Eloise van Oranje zich in bevindt. Zo komt Eloise natuurlijk uit de koninklijke familie en dat zorgt ervoor dat bepaalde dingen nou eenmaal anders zijn. Het was dan ook voor een lange tijd zo dat iedereen een oordeel over Eloise had klaarstaan, zonder dat ze er zelf om vroeg. Normaliter zijn leden van het Koningshuis natuurlijk niet in de media te zien. Tenzij het allemaal vooraf is afgesproken en officiële afbeeldingen naar buiten worden gebracht. Toch heeft Eloise dit allemaal een beetje veranderd doordat ze wel lekker deelt wat ze zelf wil.

Eloise van Oranje laat eindelijk zien wie haar hart heeft gestolen

Al is iets waar Eloise niet veel deelt op haar social media kanalen haar liefdesleven. Dit is dan ook echt een privé kwestie en als je zo’n publiekelijk figuur bent wil je wel zeker weten dat het goed zit. De media kan het echter niet laten om tot grote hoogtes te gaan om erachter te komen wie de liefde van Eloise zou kunnen zijn. En met resultaat. Op onderstaande afbeeldingen van een juice kanaal is te zien dat Eloise eerst een foto plaatst waar ze statussen beantwoord. Een van de statussen is haar relatiestatus. Hier schrijft Eloise een smiley van glitter sterren bij. Wat dat precies moet betekenen is een beetje onduidelijk. Vervolgens staat er ook nog een foto van Eloise samen met een jongen, die haar een kus op haar hoofd drukt. Veel duidelijker dan die foto gaat het waarschijnlijk niet worden. De jongen heet Archie Maclaine Pont en vermoedelijk hebben de twee elkaar op de hotelschool ontmoet.

Eloise van Oranje met vriend

Eloise van Oranje poseert in spannend jasje

De knappe Eloise van Oranje is altijd erg druk bezig met haar outfits. Uiteraard wou Eloise dan ook een leuke outfit voor haar feestdagen vinden. Het is onduidelijk of dit ook de outfit van de avond was, maar met onderstaande foto wil Eloise iedereen een fijne kerst wensen. De blondine draagt een rood jasje terwijl ze ergens naar aan het staren is in de lucht.  Hierbij draagt Eloise een zwarte broek. Ook vraagt Eloise bij de foto wat ieders kerst plannen zijn.

Eloise van Oranje poseert in spannend jasje

Eloise van Oranje laat zichzelf zien tijdens het omkleden

Natuurlijk is Eloise van Oranje ook niet vies van video’s als het om kleding gaat. Zo gaat de blondine naar de opening van de Louis Vuitton Store en dat betekent dat ze een mooie outfit gaat uitzoeken. Hier mogen Eloise haar volgers natuurlijk bij helpen en ze deelt met smacht vier verschillende outfit opties. Alle outfits zijn behoorlijk , maar ook erg classy. Zo hebben ze allemaal veel zwart, dus misschien wil Eloise niet teveel opvallen. Goede vriend Robbert Rodenburg gaat voor de derde optie, en ook Eloise heeft een favoriet.

@everyprofilenameistakenhelp me met een outfit uitzoeken voor de louis vuitton store opening 🪩 ik heb een voorkeur maar you tell me♬ original sound – eloise

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!

Schaatsster Joy Beune deelt foto van heerlijk kwartetje met bloedmooie teamgenotes

Joy Beune deelt een foto van een heerlijk kwartetje met haar andere bloedmooie schaatsteamgenotes. Dit wil je niet missen!