Foto: Hongerige Ferry Doedens laat schokkend geheim wapen zien bij Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is begonnen! De nieuwe (oud) deelnemers gaan een heftige strijd met elkaar aan. Er wordt harder gespeeld dan ooit, aangezien we uitsluitend met sterke kandidaten te maken hebben. Zo ook acteur en social media-ster Ferry Doedens. Hij heeft een geheim wapen waar hij hopelijk geen gebruik van hoeft te maken. Een hongerige Ferry Doedens is niet vies van een flinke portie mensenvlees…

Ferry Doedens is levensgevaarlijk bij Expeditie Robinson

Zeven jaar geleden heeft Ferry Doedens het geschopt tot de finale van Expeditie Robinson. Nu doet hij opnieuw mee om deze keer écht te winnen. Op zijn Instagram deelt Ferry een geheim wapen waarmee hij de strijd wilt aangaan. Het is een dubieus voorwerp waar hij hopelijk geen gebruik van hoeft te gaan maken. De manier waarop hij het vlijmscherpe wapen vasthoudt doet denken aan zijn carrière op het omstreden sociale platform waarop makers en fans elkaar ontmoeten. Hier was Ferry druk bezig foto’s en video’s van zichzelf te delen om inkomsten te genereren, maar het lijkt voorbij te zijn met zijn avontuur op deze website. De acteur heeft zichzelf zelfs in de uitverkoop gedaan nadat het platform expliciete afbeeldingen ging verbieden. Toch is Ferry blijkbaar nog niet helemaal klaar met grote gebruiksvoorwerpen.

Ferry Doedens hint naar vroege exit Expeditie Robinson

In een interview met Metro vertelt Ferry over zijn deelname aan het All Stars seizoen van Expeditie Robinson. Hij zegt geen spijt te hebben van geen ‘nee’ te zeggen op het aanbod. Wat überhaupt al een enorm verwarrende uitspraak is. Doelt de GTST-acteur hiermee op het feit dat hij er heel snel uit ligt? Het valt te lezen als ‘ondanks dat ik er vrij snel uitlag, heb ik geen spijt van een tweede toezegging op deelname’. Onder de Instagram post van Ferry worden ook nog een aantal interessante hashtags gebruikt die een voorproefje geven van wat we kunnen verwachten van dit seizoen op Zanzibar. Hij meldt onder andere #ratten en #honger. Dat belooft niet veel goeds voor de kandidaten. Er wordt al weken gesproken over het ‘heftigste’ seizoen ooit. Met kapmessen en een hongerige Ferry Doedens in de buurt weet je nooit wat er gebeuren kan…

Lees ook: Zien: Geraldine Kemper zaait paniek bij kandidaten nieuw seizoen Expeditie Robinson

De deelnemers van All-star editie Expeditie Robinson

Met Ferry zijn nog 15 andere oud-finalisten bereid om de heftige ervaring nog een keer mee te maken. Onder andere Dominique Hazeleger, Hugo Kennis en boerin Bertie Steur doen ook mee. Daarnaast zijn ook de medefinalisten van Ferry Doedens uit het seizoen van 2014 weer van de partij: presentator Kay Nambiar en zangeres Krystl Pullens. Daarnaast doen er ook onbekende deelnemers nogmaals mee. Een nu al opvallende onbekende van velen is Rita Berger. De psycholoog van beroep heeft zoals te zien is in een promovideo hele andere prioriteiten tijdens de opdrachten. Terwijl ze vastgeketend zit aan een boom is te zien dat Rita nep wimpers draagt en ook nog een piercing in haar oor heeft hangen. Ze hecht dus veel waarde aan haar uiterlijk, terwijl de meeste kandidaten gewoon proberen te overleven in de barre omstandigheden.

Ferry Doedens is weer in beeld

Soapie Ferry heeft al een grote stap terug de maatschappij in gemaakt na een aantal misstappen. Zo werd hij ontslagen bij Goede Tijden Slechte Tijden omdat hij gebruik zou maken van verdovende middelen. Toen ging de acteur vervolgens los op sociale media met bepaalde foto’s en video’s. Hij zat erg diep in de put en krabbelt langzaamaan weer terug. Ferry zal binnenkort te zien zijn in het programma ‘De Alleskunner VIPS’ op SBS6. Daarin proberen 55 fanatieke BN’ers ogenschijnlijk eenvoudige opdrachten uit te voeren en daarbij niet als laatste te eindigen. Op beelden hieronder is te zien dat Ferry ook voor deze show heeft gekozen voor het vasthouden een lang en groot voorwerp in zijn handen. Verder is Ferry druk met een programma op RTL 4 genaamd ‘Roadtrip Curaçao’. In dat programma maakt Ferry Doedens samen met Stephanie Tency een roadtrip over het eiland Curaçao. Zij zoeken uit hoe het is om daar te wonen en waar je het best kan verblijven.

Lees ook: Cecilia Adorée samen met Ferry Doedens weg bij GTST

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...