Zien: Geraldine Kemper zaait paniek bij kandidaten nieuw seizoen Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nu er op vrijdagavond primetime een gat ontstaan is in televisiewereld vanwege het The Voice-schandaal, komt daar plots een vermakelijke vervanger. Een Expeditie Robinson Allstars editie gepresenteerd door Art Rooijakkers en de prachtige Geraldine Kemper!

Expeditie Robinson met grote sterren

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson, dat wordt opgenomen op het prachtige Zanzibar, heeft alleen maar bekende gezichten. De deelnemers zijn oud winnaars of oud finalisten uit eerdere seizoenen. Zo doen onder andere rapper Dio, tv-kok Hugo Kennis, judoka Edith Bosch, acteur Ferry Doedens mee en is er natuurlijk ook weer een BZV’er aanwezig: namelijk Bertie Steur. Deze sterren gaan met elkaar de strijd aan om de aller beste Robinson te zijn. Voor Geraldine Kemper is dit ook niet haar eerste keer dat ze de presentatieklus van het programma op zich neemt. Eerder was de blondine al het gezicht van het bonusseizoen ‘Expeditie Robinson: NL vs BE.

Hieronder is de trailer te zien van het nieuwe speciale seizoen.
Geraldine Kemper irriteert kandidaten

Geraldine Kemper weet de kandidaten in ieder geval goed op te jagen zoals te zien is in de trailer. De eerste aflevering wordt geïntroduceerd met een zenuwslopende opdracht. Geraldine kent geen genade en weet deze opdracht nog spannender te maken door af en toe op een vervelend toontje te roepen dat de kandidaten zich rustig moeten houden. Wat de deelnemers natuurlijk alleen maar meer in paniek brengt. Geraldine is hiermee goed op dreef om de next Nicolette Kluijver te worden. Deze Nederlandse presentatrice werd in voorgaande seizoenen vaak irritant gevonden vanwege haar opstokende, opjagende woordgebruik. Ze bezorgde de strijdende kandidaten continu stress door te vertellen hoeveel kogels een tegenstander al wel niet in zijn netje had liggen en dat de tijd bijna om was. Geraldine heeft wat dat betreft aan Nicolette een goede leermeester om een voorbeeld aan te nemen.

Wat doet Ferry Doedens nou?

In de trailer zie je een paars aangelopen Ferry Doedens helemaal in paniek tegen een boom gekluisterd. Hij probeert los te komen door woorden te gebruiken die hem zeker niet gaan helpen om los te komen van de kettingen die hij om zijn heeft. Ferry Doedens kennende zal hij niet zo erg bezig zijn met zijn taalgebruik tijdens de opdrachten. Hij doet in zijn dagelijks leven wel vaker dingen die God verboden heeft namelijk…

Art en Geraldine: dramatisch duo

Nu de presentatieklus in handen ligt van niet alleen Geraldine Kemper maar zij gezelschap heeft in de vorm van Art Rooijakkers, kan dit niets anders betekenen dan veel drama. Want ook Art heeft er een handje van om dingen enorm overdreven te brengen in zijn tv carrière. Dit is bijvoorbeeld terug te zien in zijn tijd bij het Avrotros programma Wie Is De Mol. Het opbouwen van de spanning wanneer de kandidaten hun groene of rode testscherm te zien krijgen in combinatie met de toneelachtige blik van Art laat de kandidaten flink zweten op hun houten stoeltjes. Samen met Geraldine, die lessen heeft getrokken uit de presentatie door haar voorganger Nicolette, zullen ze een dramatisch duo vormen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?