Foto: Hint Suzanne Schulting met dit strakke pakje naar riskante overstap?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting heeft het verdacht goed naar haar zin in dit strakke nieuwe sportpakje. Moeten haar schaatscollega’s zich zorgen gaan maken?

Als het zo doorgaat zien we Suzanne Schulting misschien nooit meer op het ijs! De schaatsster is deze zomer opvallend veel van haar seizoens-hobby gaan houden. Haar Instagram staat helemaal vol met fietsfilmpjes, foto’s van wielerpakjes en live-verslagen van tochtjes door de polder met haar nieuwe peloton. Zou ze stiekem van een overstap naar het wielrennen dromen?

Suzanne Schulting houdt ook van wielrennen

Onlangs deelde Suzanne Schulting dan ook een vrij opvallende foto, via Instagram. Op deze foto is de schaatsster te zien in een strak pak van het Nederlandse wielren team. Dit is niet de eerste keer dat we Suzanne zien fietsen, sterker nog, de afgelopen tijd zien we verdacht veel foto’s van een fietsende Suzan. Dat schaatsers in de zomer op de wielrenfiets stappen, zien we alleen wel vaker voorbij komen. Het shorttrack-seizoen is natuurlijk niet aan de gang op dit moment, dus dit is fietsen dé kans om op een goede manier die benen in beweging te houden. Het is goed voor de beenspieren, en dus later ook efficiënt voor het nieuwe schaatsseizoen.

Lees ook: Foto: Suzanne Schulting pronkt in sportbroekje met gespierd lijf

Suzanne Schulting is verslaafd aan winnen

Suzanne Schulting lijkt de laatste tijd wel érg in haar nopjes met haar strakke fietspakje en oranje-zwart gekleurde pelotonnetje. Zit er meer achter deze brede glimlach, professionele wieler-outfit en indrukwekkende fietsbenen? Ze zal zeker niet de eerste sporter zijn die overstapt – zeker binnen het schaatsen en wielrennen gebeurt het vaker. Suzanne is een meedogenloze winnares: als er eremetaal te behalen valt, verandert ze in een killer. Wat dat betreft is shorttracken een lastige sport voor deze veelvraat, aangezien ze alleen in de wintermaanden voor wedstrijden het ijs op gaat. Als ze het hele jaar door wil blijven winnen, is het dus noodzakelijk om een ‘zomersport’ te kiezen. Met die dijen zal Suzanne Schulting écht wel ergens een massasprintje op de fiets kunnen winnen, toch?

Suzanne Schulting heeft relatie met Sam van Royen

Suzanne Schulting staat de laatste tijd opvallend veel met dezelfde jongen op de foto. Zijn deze twee méér dan vrienden? Het antwoord is ja! Suzanne onthulde haar nieuwe liefde via Instagram, en maakte het officieel met een reeks foto’s. Zijn naam? Het gaat om Sam van Royen, de zoon van Heleen van Royen. Suzanne en Sam ontmoetten elkaar tijdens de opnames van Vandaag Inside, op de dag dat Suzanne Schulting zelf aanschoof bij het praatprogramma. Suzannes ‘schoonmoeder’ Heleen verklapte tussentijds al stiekem dat haar zoon en Suzanne een item zijn, maar het werd pas officiëel na de post van Suzanne zelf. Het nieuwe koppel lijkt goed in de smaak te vallen bij het publiek; de twee krijgen veel positieve en liefdevolle reacties. Heleen van Royen; “Lovebirds“, Fatima Moreira de Melo; “Ah wat nice!”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone scheidsrechter Shona Shukrula (32) fluit binnenkort wedstrijden in betaald voetbal (in dezelfde competitie als haar man!)

Shona Shukrula (32) wordt de eerste vrouwelijke scheidsrechter in het Nederlandse betaalde voetbal. De beeldschone scheids floot al eerder in de Tweede Divisie, maar mag nu aan het betaalde voetbal beginnen. Wie ze op die velden tegen kan komen? Niemand minder dan haar eigen man!

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!