Foto: Suzanne Schulting pronkt in sportbroekje met gespierd lijf

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting is een van de meest afgetrainde sporters van het land. Dat kan je pas echt goed zien in haar strakke sportbroekje. 

Met haar prachtige lichaam imponeert Suzanne Schulting zowel vriend als vijand. Ze heeft dan ook keihard moeten werken om er zo strak en afgetraind uit te zien. Daar is Suzanne dan ook enorm trots op. De prachtige brunette is een van de meest knappe, maar ook een van de meest gemotiveerde sporters van Nederland en dat merk je eigenlijk aan alles. Als Suzanne niet bezig is met het maken van mooie foto’s, dan is ze wel actief in de sportschool om haar lichaam nog strakker te krijgen. Met haar inzet is Suzanne een voorbeeld en een inspiratie voor velen. Er zijn namelijk maar weinig vrouwen die zo getraind zijn als de knappe schaatsster.

Lees ook: Superstrakke Suzanne Schulting gaat diep gehurkt op indrukwekkende foto

Suzanne altijd wel ergens aan het sporten

Ben je op zoek naar Suzanne? Dan loont het waarschijnlijk om in de sportschool te gaan kijken. Dat begint ondertussen een tweede thuis te worden voor de sportieve dame. Nu is het ook wel lichtelijk verslavend, je lichaam trainen. Het resultaat is altijd goed zichtbaar en het is toch wel een kunst om het steeds strakker en gespierde te krijgen. Suzanne gaat die uitdaging graag aan en is daarom ook zoveel te vinden in de sportschool. Maar ook daarbuiten weet Suzanne goed in vorm te blijven. Van hardlopen tot fietsen, Suzanne heeft genoeg middelen om zichzelf in tiptop conditie te houden.

Suzanne pronkt graag met prachtig lijf

Eerlijk is eerlijk, als je er zo goed uit ziet als Suzanne, dan is het ook zonde om je lichaam te verbergen. Suzanne pronkt dan ook graag met haar prachtige lijf, dat ze het liefste aan iedereen laat zien. Haar volgers krijgen vaak al mooie beelden voorgeschoteld van het prachtige lichaam van Suzanne en zijn al volledig bekend met haar gespierde lijf. Maar ook de mensen op straat mogen gewoon af en toe meegenieten. Suzanne draagt namelijk meer dan geregeld uitdagende pakjes waarmee ze de aandacht wel weet te pakken. Dat mag ook wel, je zit natuurlijk niet voor niks al die uren in de sportschool. Een beetje erkenning is dan wel fijn.

Suzanne is de meest gebalanceerde sporter van Nederland

Oefenen, trainen, wedstrijden rijden, rust, ontspanning, goed eten en socializen zijn allemaal onderdeel van een gebalanceerde routine onder topsporters. Helaas gebeurt het meer dan eens dat een sporter een van deze onderdelen verzaakt, omdat zijn of haar schema het niet toelaat. Maar niet Suzanne, die lijkt alle aspecten van een gebalanceerd leven helemaal onder controle te hebben. Als je dus zo eens naar haar leven kijkt, dan lijkt Suzanne het mooi voor elkaar te hebben. Of dat echt zo is, dat is natuurlijk altijd een gokje. Maar Suzanne is met haar gebalanceerde leven een van de meest succesvolle sporters van het land.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nicolette Kluijver presenteert Expeditie Robinson in gevaarlijk kort broekje

De opnames van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson zijn weer in volle gang. Nicolette Kluijver deelt al regelmatig wat spannende foto's van het nieuwe seizoen. Het ziet er naar uit dat het bloedheet is op het eiland want Nicolette draagt wel hele korte broekjes!

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..