Foto: Suzanne Schulting pronkt in sportbroekje met gespierd lijf

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting is een van de meest afgetrainde sporters van het land. Dat kan je pas echt goed zien in haar strakke sportbroekje. 

Met haar prachtige lichaam imponeert Suzanne Schulting zowel vriend als vijand. Ze heeft dan ook keihard moeten werken om er zo strak en afgetraind uit te zien. Daar is Suzanne dan ook enorm trots op. De prachtige brunette is een van de meest knappe, maar ook een van de meest gemotiveerde sporters van Nederland en dat merk je eigenlijk aan alles. Als Suzanne niet bezig is met het maken van mooie foto’s, dan is ze wel actief in de sportschool om haar lichaam nog strakker te krijgen. Met haar inzet is Suzanne een voorbeeld en een inspiratie voor velen. Er zijn namelijk maar weinig vrouwen die zo getraind zijn als de knappe schaatsster.

Lees ook: Superstrakke Suzanne Schulting gaat diep gehurkt op indrukwekkende foto

Suzanne altijd wel ergens aan het sporten

Ben je op zoek naar Suzanne? Dan loont het waarschijnlijk om in de sportschool te gaan kijken. Dat begint ondertussen een tweede thuis te worden voor de sportieve dame. Nu is het ook wel lichtelijk verslavend, je lichaam trainen. Het resultaat is altijd goed zichtbaar en het is toch wel een kunst om het steeds strakker en gespierde te krijgen. Suzanne gaat die uitdaging graag aan en is daarom ook zoveel te vinden in de sportschool. Maar ook daarbuiten weet Suzanne goed in vorm te blijven. Van hardlopen tot fietsen, Suzanne heeft genoeg middelen om zichzelf in tiptop conditie te houden.

Suzanne pronkt graag met prachtig lijf

Eerlijk is eerlijk, als je er zo goed uit ziet als Suzanne, dan is het ook zonde om je lichaam te verbergen. Suzanne pronkt dan ook graag met haar prachtige lijf, dat ze het liefste aan iedereen laat zien. Haar volgers krijgen vaak al mooie beelden voorgeschoteld van het prachtige lichaam van Suzanne en zijn al volledig bekend met haar gespierde lijf. Maar ook de mensen op straat mogen gewoon af en toe meegenieten. Suzanne draagt namelijk meer dan geregeld uitdagende pakjes waarmee ze de aandacht wel weet te pakken. Dat mag ook wel, je zit natuurlijk niet voor niks al die uren in de sportschool. Een beetje erkenning is dan wel fijn.

Suzanne is de meest gebalanceerde sporter van Nederland

Oefenen, trainen, wedstrijden rijden, rust, ontspanning, goed eten en socializen zijn allemaal onderdeel van een gebalanceerde routine onder topsporters. Helaas gebeurt het meer dan eens dat een sporter een van deze onderdelen verzaakt, omdat zijn of haar schema het niet toelaat. Maar niet Suzanne, die lijkt alle aspecten van een gebalanceerd leven helemaal onder controle te hebben. Als je dus zo eens naar haar leven kijkt, dan lijkt Suzanne het mooi voor elkaar te hebben. Of dat echt zo is, dat is natuurlijk altijd een gokje. Maar Suzanne is met haar gebalanceerde leven een van de meest succesvolle sporters van het land.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Sylvie Meis pronkt met fabelachtig lijf op zonnig strand

Sylvie Meis loopt met een fabelachtig lichaam over het strand. Alle ogen zijn op haar gericht wanneer ze naar haar plekje terug loopt. Met zo'n lichaam is dat meer dan begrijpelijk. 

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.