Foto: Hijgende Bridget Maasland bereikt hoogtepunt tijdens vakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bridget Maasland heeft op haar vakantie in Denemarken een klein beetje last van hoogtevrees. Maar gelukkig maakt Estevana Polman de reis goed. 

Bridget Maasland is in Denemarken en is bezig met een rondje langs alle bezienswaardigheden. Ze heeft het enorm naar haar zin deze vakantie. Ze is gelukkig niet alleen. Bridget heeft haar zoon meegenomen om alle mooie momenten mee te delen. Ook komt ze oude bekenden tegen op haar vakantie tripje, waar ze innige momenten mee beleeft. Boven aan een berg beleeft Bridget haar hoogtepunt, maar dat gaat niet zonder slag of stoot.

Lees ook: Bridget Maasland op foto gezet tijdens omkleden in zwembad

Spannend onderonsje voor Bridget Maasland

Bridget heeft een knus onderonsje met de in Denemarken wonende handbalster Estavana Polman gehad. De twee knappe, blonde vrouwen mogen elkaar enorm en kunnen het goed met elkaar vinden. Bridget vond het dus een goed idee om haar even op te zoeken. En dat leidde natuurlijk weer tot een innig moment tussen de twee. Dat werd gelukkig gedeeld op Instagram, zodat iedereen kon zien hoe close de twee vrouwen zijn. Het was voor Bridget een aangename afwisseling van de rest van haar tripje.

Bridget komt tot ongekende hoogtes

Tijdens haar vakantie doet Bridget een rondje langs alle bezienswaardigheden. Ze heeft onder andere Legoland en de kleine zeemeermin gezien. Nu is ze aan het bergbeklimmen geslagen met haar zoon. Bridget moet een aardig stuk klimmen voordat ze de top bereikt heeft. Maar toch lijkt het de stoere blondine te zijn gelukt. Op het moment dat Bridget bijna op de top is deelt ze een foto met haar volgers. Zo kunnen zij zien hoe stoer de presentatrice eigenlijk is. Want het is natuurlijk ontzettend knap dat Bridget zonder training een heuvel heeft beklommen.

Bridget was bijna klaar om op te geven

Halverwege de reis had Bridget het er wel even zwaar mee. De klim omhoog was toch iets lastiger dan ze had verwacht. Maar Bridget is zeker geen opgever, dus raapte ze haar moed bij elkaar en vervolgde ze haar weg naar de bovenkant van de heuvel. Op de foto die Bridget deelt met haar volgers is wel goed te zien hoe moe de blonde presentatrice is. Toch denkt de knappe blondine geen moment aan opgeven en gaat ze gewoon verder richting de top. Bridget is daarmee een echte doorzetter.

Bridget geniet enorm van vakantie in Denemarken

De tijd die Bridget met haar zoon door mag brengen in Denemarken is voor haar enorm kostbaar. Daarnaast vindt Bridget Denemarken een ontzettend mooi land en is er genoeg te zien. Bridget verveelt zichzelf dus niet. Uiteindelijk moet Bridget wel weer een keer naar huis toe, maar voordat het zover is, wil de blonde presentatrice nog vel meer zien en doen. Ze is nog zeker niet klaar met het land. Er zullen de komende tijd dus nog wel meer foto’s gedeeld worden op het Instagram account van Bridget. Daar kan je dus alvast naar uitkijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!