Foto: Hierdoor weten we nĂș al dat deze bekende blondine het Paard in The Masked Singer is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie is het Paard in The Masked Singer? Hierdoor lijkt deze bekende blondine nĂș al te zijn ontmaskerd!

Onlangs werd het Masked-Singer publiek geĂŻntroduceerd met het Paard. Waar sommige mensen misschien een klein vermoeden zouden hebben wie er achter het masker zat, lijken anderen dat nĂș toch Ă©cht al zeker te weten. Want de aanwijzingen die het galopperende paard aan het publiek gaf, komen zeer bekend voor. Ze wijzen erop dat het gaat om een bekende blondine. Wie zit er achter het masker van het Paard?

Bridget Maasland ontmaskerd als Paard in Masked Singer

Bij The Masked Singer horen natuurlijk bij elke kandidaat een stel aanwijzingen. Zo ook bij het Paard. Deze gaf onder andere aan dat ze wel eens een programma heeft gemaakt voor SBS6. Ook biechtte het Paard op dat het niet de eerste keer was dat ze voor zo een groot publiek zong, Ă©n uiteindelijk wist de jury de aanwijzingen ‘Hollywood’ en ‘4’ correct te raden. Al gauw bleken deze aanwijzingen genoeg te zijn om het Paard te ontmaskeren, voor enig men thuis op de bank. Het begint er namelijk sterk op te lijken dat onze eigen Bridget Maasland, achter Het Paard verstopt zit! De aanwijzingen hinten sterk op de RTL-Boulevard presentatrice, dus we nemen ze even door met je. Bridget Maasland heeft ooit een Net5 programma gehad, genaamd Bridget in Hollywood. Dat is dus al Ă©Ă©n aanwijzing. Ook was er een regisseur-stoel te zien in het filmpje met de hints, en dit lijkt ook sterk te hinten op de blondine. Bridget heeft namelijk in het verleden een opleiding tot regisseur aan de Amsterdamse Filmschool gedaan. En ja hoor, ook de ‘4’ hint op Bridget. In een ver verleden zat de presentatrice namelijk in een band, genaamd TMF, oftewel The Magnificent Four. Hiermee stond ze dus ook al eerder voor een groot publiek, waarmee we nĂłg een aanwijzing kunnen afvinken. Tot slot werkte Bridget Maasland ooit ook voor SBS gewerkt, en je raad het nooit, dat was ook een aanwijzing. Als het nĂș niet meer Bridget is, dan zal het wel de dubbelganger van de bekende blondine zijn..

Lieke van Lexmond wordt ook verdacht als ‘Het Paard’

Waar een hoop mensen het zeker denken te weten, met Bridget Maasland als ‘Het Paard’. Lijkt er zelfs na al die aanwijzingen nog een hoop twijfel te zijn ontstaan. We zien in de reacties van de Instagram van The Masked Singer namelijk nog Ă©Ă©n andere verdachte, hĂ©Ă©l vaak voorbijkomen. Men denkt namelijk ook aan Lieke van Lexmond, als Het Paard. “Lieke van Lexmond“, “Lieke van Lexmond, Hint: Leesplankje zus Jet“. TĂłch lijken er ook een hoop mensen te zijn met flinke twijfel; “Ik dacht Lieke maar het is Bridget Maasland!”, “Aan de hints dacht ik Lieke van Lexmond, maar haar stem weer niet“. Één ding lijkt in ieder geval vrij zeker te zijn; Achter het masker van het paard schuilt een mooie dame!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!