Foto: Hierdoor is knappe actrice Roosmarijn Wind nú al meest gehate kandidaat Expeditie Robinson 2023

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roosmarijn Wind is misschien een ongelooflijk knappe dame, toch vinden de kijkers van Expeditie Robinson haar helemaal niks. 

De prachtige actrice Roosmarijn Wind wordt maar irritant gevonden

De kijkers van Expeditie Robinson zijn niet zo te spreken over het gedrag van Roosmarijn Wind. De knappe actrice lijkt zich een beetje op te stellen als een prinsesje en maakt daarmee niet al te veel vrienden in het programma. De mensen thuis denken dan ook dat ze het niet heel erg lang vol zal houden in de spannende show. Maar dat vinden ze ook helemaal niet erg. Hoe eerder Roosmarijn naar huis gaat, des te beter, volgens sommige kijkers. Hieronder een greep uit de meest sprekende reacties op de knappe actrice.

Lees ook: Video: Chelsey Weimar bereidt zich in piepklein zwemsetje voor op Expeditie Robinson

Veel kijkers storen zich aan het irritante gedrag van Roosmarijn Wind

Er zijn veel kijkers die zich enorm storen aan het gedrag van Roosmarijn Wind. Een kijker noemt haar een ‘irritantje’ en dat is slechts het topje van de ijsberg van alle comments over de knappe actrice. Andere kijkers irriteren zich dood aan de actrice. Ze is een streber, betweterig en lijkt ook niet helemaal  te beseffen in welk programma ze zit. Als ze een visje moet wegkauwen, heeft ze daar moeite mee omdat er graat in zit. Een goede eerste indruk laat de knappe actrice bij het grote publiek dus niet bepaald achter. Maar wie weet dat ze dat nog een beetje recht kan breien. Het blijft natuurlijk gewoon een hele knappe dame om te zien, dus wie weet kan ze de meningen van de kijker zo omdraaien.

Lees ook: Nicolette Kluijver maakt volgers alvast warm voor Expeditie Robinson met pikante video aan strand

Roosmarijn Wind een van de knapste deelneemsters op het eiland

Natuurlijk moet de knappe actrice het ook wel een klein beetje hebben van haar mooi looks. De aantrekkelijke actrice heeft een geweldig uiterlijk en zet dat in haar werk natuurlijk vaak in als actrice. Maar ook op het eiland bij Expeditie Robinson weet ze daarmee flink punten te scoren. De aantrekkelijke brunette weet exact wat ze moet doen om een mooie foto te maken en zorgt met al die kiekjes er dan toch wel weer voor dat mensen haar stiekem een beetje mogen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roosmarijn Wind (@roosmarijnwind)

Roosmarijn Wind heeft een prachtig lichaam

Als je de foto’s van Roosmarijn zo ziet, terwijl ze bezig is met de opdrachten op het eiland bij Expeditie Robinson, dan valt niet te ontkennen dat de knappe dame een ongelooflijk goed uiterlijk heeft. Daarmee weet ze iedereen helemaal in te pakken. Ze maakt met haar verleidelijke vormen haar fans echt helemaal wild. En dat doet het natuurlijk altijd goed. Want zo maakt Roosmarijn al weer een hoop goed van haar gedrag tijdens het programma.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?

Foto: Suzanne Schulting wordt vastgelegd met vriend tijdens nachtelijke uurtjes

Suzanne Schulting is gefotografeerd samen met haar vriend, terwijl ze in de natuur nachtelijke avonturen aan het beleven zijn.

Kelly Piquet heeft zakgeld kampioenschap Max Verstappen al uitgegeven: “Louis Vuitton day!”

Kelly Piquet weet als geen ander dat de overwinning van het F1 kampioenschap er voor  Max Verstappen dik in zit. Daarom besluit de brunette alvast haar aandeel te spenderen aan wel hele luxe benodigdheden.