Foto: Hevig zwetende Fatima Moreira de Melo deelt klappen uit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fatima Moreira de Melo is een echt multitalent als het op sporten aankomt. Van meppen met een hockeystick tot helemaal los gaan met een padelracket, Fatima kan het allemaal!

Het is natuurlijk geen geheim dat Fatima Moreira de Melo een enorm sportief talent is. Zo werd de blondine bekend door haar sensationele hockey carrière. Met het Nederlandse team won Fatima de ene na de andere wedstrijd. Na Fatima haar hockey pensioen bleef de blondine wel erg actief met sporten. Zo is Fatima ook heel goed in andere sporten zoals tennis. Daarnaast is Fatima ook gewoon erg fit want ze won zelfs Expeditie Robinson in 2012.

Fatima Moreira de Melo mept er op los

Fatima Moreira de Melo heeft nu weer een andere sport gevonden die ze erg leuk vindt. Namelijk padellen. Padel is steeds populairder aan het worden in Nederland, en menig Bekende Nederlander speelt wekelijks een potje. Het is een soort combinatie van squash en tennis. Waarschijnlijk vindt Fatima het ook gewoon erg lekker om er een beetje op los te slaan. Vroeger deed ze dat al bij hockey maar nu dus met padellen. Op onderstaand filmpje laat Fatima even zien hoe ze dat doet. Fatima noemt het zelfs haar lekkerste en leukste soort work-out. Eerst mist Fatima een balletje maar vervolgens slaat ze de bal lekker weg. Fatima ziet er heel sportief uit in haar sportpakje en ze zweet er lekker op los. Waarschijnlijk zou je Fatima allerlei sporten kunnen laten doen en is ze altijd erg goed in.
Lees ook: Video: Fatima Moreira de Melo verrast ex-topvoetballer met vraag

Fatima Moreira de Melo als model

Naast dat Fatima Moreira de Melo een echte sportvrouw is doet ze tegenwoordig nog veel meer. Zo presenteert Fatima regelmatig nieuwe programma’s en staat ze ook achter de desk bij RTL Boulevard. Daarbij heeft Fatima ook wat rolletjes in series en films gehad. Een echte alleskunner dus. Dit keer staat Fatima Moreira de Melo model voor het sieradenmerk ZINZI. Fatima is al jaren één van de gezichten van het merk en ze reist heel Europa door voor alle mooie campagnes. Er verscheen nu weer een nieuwe video voor ZINZI waar we nog meer bekende vrouwen zien stralen. Zo staan model Kim Feenstra en topvoetbalster Lieke Martens ook op de video. Hier lijken ze het erg gezellig te hebben en Fatima draagt prachtige goud blauwe sieraden.
Fatima Moreira de Melo dolgelukkig met toetje

Farima Moreira de Melo deelt op haar Instagram een groot geheim. Zo blijkt de blondine een echte toetjes fanaat te zijn. Op de foto staat een dolblije Fatima met drie toetjes voor haar neus. Bij de foto schrijft Fatima dat haar vriendin precies wist wanneer ze een foto moest maken; als de desserts op tafel staan. Fatima kan haar geluk niet op en heeft er vast van genoten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.

Maan de Steenwinkel laat zich filmen op afgelegen strand en heeft het overduidelijk koud (video!)

Maan de Steenwinkel heeft een video online gezet, waarin blijkt dat ze het duidelijk een beetje koud had. Alles valt namelijk te zien. 

Knappe schaatsster Femke Kok doet midden op straat aan zelfliefde (foto!)

Femke Kok heeft een nieuwe foto online gezet en al haar fans worden gelijk helemaal wild. Het plaatje heeft duidelijk het gewenste effect.