Foto: Hevig bloedende Rico Verhoeven heeft het zwaar op filmset

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Onlangs verscheen er een foto van Rico Verhoeven onder het bloed. Wat is er toch aan de hand met de kersverse filmster?

Maak je vooral geen zorgen, met Rico Verhoeven gaat alles goed. Het bloed wat op zijn gezicht zit is nep. Hij is helemaal in de grime gegaan voor een scene in zijn nieuwe film Black Lotus. Die wordt momenteel in Amsterdam gefilmd en belooft aan de foto’s te zien een waar actiespektakel te worden. Rico ziet er slechter uit dan na een van zijn kickboks wedstrijden, dus dat betekent waarschijnlijk flinke gevechten in de film. Dat wordt dus smullen!

Lees ook: Foto: Rico Verhoeven zit naast schaars geklede vriendin in auto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

Rico Verhoeven heeft de hoofdrol in Black Lotus

De kickbokser mag zich nu officieel acteur noemen, na zijn rol in de film Black Lotus. Hij volgt daarmee het voorbeeld van acteurs als John Cena en Dwayne Johnson, die ook een succesvolle carrière in de sportwereld om hebben gezet naar een carrière op het witte doek. Rico staat dus op het punt om internationaal door te breken. Wie weet waar je de aanstormend filmster binnenkort in ziet schijnen. Misschien wel het tweede seizoen van House of Dragon, of de volgende grote Marvel film. Als Rico zijn kaarten goed speelt de komende jaren, kan hij nog wel eens een flink slaatje slaan uit de filmindustrie.

Black Lotus wordt spannende, internationale film

Black Lotus wordt opgenomen door heel Europa, waaronder dus in Amsterdam, een bekende plek voor Rico Verhoeven. Hij moest tijdens de opnames onder andere vanaf een brug op een rijdende auto springen. Er zitten een hoop spannende actiescenes in de film, dus bereid je voor op een adrenalinekick van begin tot eind.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

Black Lotus bevat bekende Marvel acteur

In de film speelt Rico een soldaat die deel uitmaakt van een speciale eenheid die het in zijn eentje in de straten en kanalen van Amsterdam tegen allerlei gespuis moet opnemen. Naast Rico Verhoeven speelt een bekende Marvel acteur ook mee in de film. Frank Grillo, die je voornamelijk zal kennen van zijn rol als Crossbones in Captain America: The Winter Soldier en Captain America: Civil War speelt ook een belangrijke rol in de film. Het is de eerste hoofdrol voor Rico en de eerste keer dat hij naast een gevestigde naam in de internationale filmwereld mag acteren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

Niet de eerste Nederlandse actieheld die doorbreekt

Het is natuurlijk niet de eerste keer dat een Nederlandse actieheld internationaal doorbreekt. Olivier Richters, ook wel bekend als The Dutch Giant, speelde een paar jaar terug al een kleine rol in de Marvel film Black Widow, waar hij een gevangene speelde. En niet zomaar een gevangene, maar stiekem een X-Men personage dat in de comics in een beer kan veranderen. Dat zullen we helaas waarschijnlijk niet zien in de toekomstige Marvel films, maar het is altijd een optie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivier Richters (@thedutchgiant)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wil jij weten naar welke sauna Geraldine Kemper gaat?

De 33-jarige Geraldine Kemper vertelt vol lof over hoe graag ze naar de sauna gaat, en deelt open in welk resort je haar kan vinden! 

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los.