Foto: Rico Verhoeven zit naast schaars geklede vriendin in auto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rico Verhoeven heeft al een tijdje een relatie met de erg aantrekkelijke Naomy van Beem. Op haar speciale dag gaan zowel Rico als Naomy nét even een stapje verder!

Rico Verhoeven viert samen met zijn vriendin Naomy van Beem haar verjaardag. Als je de vriendin van Rico Verhoeven bent hoef jij je om enkele dingen geen zorgen meer te maken natuurlijk. De kans dat je wordt lastiggevallen door andere mannen wordt minimaal. Maar de hoffelijke Rico zorgt ook altijd goed voor de mensen om hem heen. Vooral op de verjaardag van z’n liefje staat Rico klaar met cadeaus en verrassingen. Rico zorgt zo de verjaardag van zijn geliefden elk jaar erg speciaal is. Die weten nooit wat ze wel en niet moeten verwachten. De levende legende weet natuurlijk ook uit zijn vechtsport-carrière dat je het aflegt als je niet constant vernieuwend bent qua techniek. Zo werkt het eigenlijk ook met vrouwen!

Rico Verhoeven verrast vriendin Naomy op verjaardag

Eerst verrast Rico zijn schatje maar is met een autoritje richting een onbekende bestemming. Daarna volgt de camera om ook zijn volgers te laten weten dat Naomy jarig is, zodat ze vele felicitaties ontvangt en wat extra aandacht. Met als doel natuurlijk om uiteindelijk bij de belangrijkste verrassing uit te komen. Daar is de 34-jarige vriendin van Rico inmiddels achter gekomen, maar voor zijn volgers houdt hij dat nog geheim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

Naomy van Beem is bijna BN’er

Heel Nederland kent de nieuwe vriendin van Rico Verhoeven inmiddels. Onder andere door haar deelname aan het tv-programma Steenrijk, straatarm, waarin Naomy liet zien dat ze zelf ook met minder kan rondkomen. De personal trainer is in het echte leven echter erg succesvol en een luxe levensstijl vol verrassingen wel gewend inmiddels. Dan moet je als vriend de spanning er maar in houden door de uiteindelijke suprise goed te verbergen. Naomy kan elk cadeau in ieder geval waarderen van, zo laat ze weten onder de Instagram post. De twee kennen elkaar uit de sportwereld. Waar Rico vooral mensen toetakelt, verdient Naomy geld met het trainen van mensen. Daarnaast heeft ze inmiddels een niet geheel onverdienstelijk fitness-emporium opgebouwd. Mocht Rico’s verrassing dus niet duur of exclusief genoeg zijn, dan kan Naomy prima zichzelf verrassen met iets leuks.

Rico Verhoeven deelt graag uit  

Rico Verhoeven deelt niet alleen graag uit binnen de ring, maar daarbuiten dus ook. Niet alleen Naomy zit daarmee erg goed bij Rico. De kickboxer zorgt ook goed voor zijn fans. De laatste tijd is hij naast trainen en hard slaan ook bezig met allerlei andere projecten buiten de sport. Zo ging zijn documentaire, genaamd Rico DREAM BIG, onlangs in première. Een mooie gelegenheid om zijn fans te voorzien van wat extra vermaak aangezien zijn volgende gevecht nog wel even duurt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam laat broek bijna van heupen zakken in badkamer

Jutta Leerdam deelt wel vaker een prachtige foto van zichzelf, maar deze keer gaat ze nog een stapje verder. Haar broek lijkt bovendien langzaam naar beneden te glijden...

Foto: Juultje Tieleman begint vakantie zonder kleding

De altijd beeldschone Juultje Tieleman is weer op vakantie. Deze keer gaat het niet allemaal van een leien dakje; al haar kleding is foetsie! Hoe lost de blondine dat op?

Foto: Mikky Kiemeney maakt volgers lekker met kortste Oranjeshirtje ooit

Oranjefans kunnen dit WK niet alleen van Frenkie de Jong genieten, maar ook van zijn vriendin Mikky Kiemeney. De beeldschone blondine trekt met dit oranjeshirtje behoorlijk wat aandacht in het stadion...