Foto: Het rokje van Jada Borsato glijdt zo van haar heupen af

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jada Borsato heeft een prachtige nieuwe foto gedeeld met haar volgers en die smullen daar natuurlijk enorm van.

Instagram. De plek waar wij gewone stervelingen op een regenachtige dag doorheen scrollen, hopend op een beetje zonneschijn. En zonneschijn kregen we, rechtstreeks van Jada Borsato. De dochter van de natuurlijk welbekende Marco Borsato gaf ons een zwoele blik in de camera bij een schaars gekleed tafereeltje om je vingers bij af te likken.

Jada Borsato maakt nonchalant goede foto

Op de foto, die genomen lijkt te zijn op een luie zomerdag, zit Jada nonchalant op een trap. Tot dusver lijkt er niets aan de hand. Dan is er die mand vol zonnige citroenen naast haar, die, laten we eerlijk zijn, jij helemaal nog niet gezien had. Dat geeft niet, wij eerst ook niet. Ook daar is verder niks bijzonders aan. Maar ja, dan dat broekje. “Broekje? welk broekje?”, denk je waarschijnlijk. Nou, het broekje van Jada Borsato is zo minuscuul dat de grens tussen ‘net wel’ en ‘net niet’ op het punt staat te vervagen. Het is zó kort dat je jezelf afvraagt of Jada niet gewoon alleen aan heeft getrokken. Ze zit precies zo, dat je het niet te weten komt. Maar dat houdt het wel weer spannend.

Lees ook: Foto: Jada Borsato geniet van zonnige vakantie in uitdagend pakje
Jada Borsato lijkt uit zwoele Western te stappen

Maar dat is nog niet alles. Heb je al de prachtige laarsjes van Jada Borsato gezien? Zwart, leer en hoog, een brutale keuze. Het is een keuze die samen met het vrijwel niet bestaande broekje je fantasie toch wel op volle toeren laat draaien. De manier waarop Jada Borsato je zo met die zwoele blik aankijkt, laat er geen twijfel over bestaan: ze weet precies welk effect ze heeft op mannen. En ze houdt er dan ook van om hen een beetje uit te dagen. Maar haar speelse ogen zeggen tegelijkertijd ook een beetje “alleen kijken, niet aanraken.” Geen zorgen, kijken zullen we zeker.

Marco en Leontine mogen trots zijn op Jada Borsato’s vertoning

Wat maakt deze foto nou zo gruwelijk heet? Dat moet toch wel die combinatie van benen en blik zijn. Die bijna niet-bestaande shorts en extreem spannende blik komen samen om een ​​beeld te vormen dat de meesten van ons zich zullen herinneren lang nadat we Instagram hebben afgesloten. En dat nemen we ook zeker niemand kwalijk. Wie had gedacht dat de dochter van Marco uiteindelijk zo’n juweeltje zou blijken? Jada Borsato weet hoe ze in het middelpunt van de belangstelling moet staan, dat is echt wel duidelijk. Deze foto is daar dan ook het levende bewijs van. Jada Borsato heeft de aandacht flink vastgegrepen en houdt deze ook voorlopig niet meer vast. Met knikkende knietjes wachten haar volgers af ​​wat de knappe zangeres nog meer voor in petto heeft. Volgend jaar zomer zal Jada waarschijnlijk weer menig man verhit doen staan met haar gruwelijk hete foto’s in extreem korte pakjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle. 

Spannendste tv-strijd ooit is eindelijk losgebarsten: De Slimste Mens is in groot gevaar

Zelden was het zó close tussen twee zéér goed bekeken tv-programma's. Toch moeten de makers van de Slimste Mens zich zorgen gaan maken...