Foto: Het onverwachte dubbelleven van schaatsster Antoinette de Jong

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Op de Olympische Spelen scoort Antoinette de Jong misschien niet heel erg goed, maar gelukkig heeft ze een dubbelleven om op terug te vallen. 

Antoinette de Jong was misschien niet zo heel goed op de 3 kilometer, maar ze heeft altijd nog een bijzonder goed talent om op terug te vallen. Ze maakt namelijk bijzonder verleidelijke foto’s. Als het dus niks wordt met Antoinette op de Olympische Spelen, dan kan ze altijd nog foto model worden. Deze drie verleidelijke foto’s van Antoinette bewijzen waarom dat een uitstekend idee is.

Lees ook: Vergeet Jutta! Juich voor deze 3 Underdogs tijdens het schaatsen

Antoinette maakt spannende foto van haar plakplaatje

Antoinette is zeker niet de meest brave dame van Nederland. Nadat ze een tatoeage had laten zetten moest ze die gelijk even delen met haar volgers. Dat ze daar haar shirt een flink stuk voor moest optillen nam Antoinette even voor lief. De beeldschone schaatsster vindt het niet erg om een klein beetje meer van zichzelf te tonen op de foto. En dat is voor een foto model natuurlijk een erg goede kwaliteit.

De verleidelijke spiegel foto van Antoinette de Jong

Op deze foto van Antoinette, waarop ze in de spiegel even zichzelf bewonderd, laat goed zien wat de sterke kanten van de knappe schaatsster zijn. Ze bezit namelijk een bijzonder goed gevormd lichaam, wat ze graag inzet voor het maken van verleidelijke foto’s.

Antoinette heeft een typisch modellen gezichtje

Antoinette kan al heel erg goed model staan. Ze heeft een typisch modellen gezicht en weet precies welke blik ze moet geven om het meest verleidelijke resultaat te krijgen. De overstap naar full time model is dus zo gemaakt als het moet. Eerst nog maar eens een poging wagen op de Olympische Spelen, maar als dat inderdaad niks wordt, kan ze hier ooi op terugvallen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sylvie Meis duwt haar troeven flink omhoog op strandbedje

Oh là là, kijk daar eens! Sylvie Meis, de koningin van stijl en glamour, ligt als een ware godin op een zonnig strandbedje in Mallorca. 

Foto: Zangeres Lisa Michels buigt diep voorover in laag uitgesneden shirtje

Sinds haar razend populaire deelname aan "It Takes Two" is Lisa Michels niet meer uit onze gedachten verdwenen. En dit heerlijke kiekje bewijst dat je dat ook helemaal niet wil. 

Foto: Nicolette Kluijver leidt soldaten enorm af met kort jurkje

Als presentatrice weet Nicolette Kluijvers dondersgoed hoe ze je aandacht moet sturen. Dit piepkleine jurkje is dan ook bijna strategisch afleidend, zeker voor een groepje hongerige soldaten...