Foto: Hélène Hendriks schrikt van vreemd staafje op voetbalveld

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks deelt een lachwekkende foto via Instagram. De blondine toont haar antenne aan haar volgers..

Hélène Hendriks is weer lekker te vinden op de voetbalvelden! Niet als speelster natuurlijk, maar gewoon weer als verslaggeefster. Ze doet de interviews met de spelers, en met de analisten naast het veld. Zo deelt de blondine een foto dat ze op bezoek was in de Goffert, het stadion van NEC. Ze was hier voor de wedstrijd NEC-RKC, en toen de blondine samen met Marciano Vink een foto wilde schieten, gebeurde er iets uiterst opvallends. Loopt alles nog wel goed in haar hoofd, na deze actie?

Hélène Hendriks geshockeerd door vreemde staaf bij hoofd

Hélène Hendriks mocht onlangs verslag doen samen met wat analisten tijdens de wedstrijd NEC-RKC, in Nijmegen. De blondine interviewde de coaches en wat spelers achteraf de wedstrijd en alles verliep eigenlijk vlekkeloos. Tenminste, dat is wat de blondine in eerste instantie dacht. Maar toen ze later terugkeek naar de foto die gemaakt was samen met voormalig voetballer Marciano Vink, leek dat helemaal niet het geval te zijn. Op de foto is namelijk te zien hoe er boven het hoofd van Hélène een aparte staaf uit steekt. Wat is deze staaf? Moet de blondine zich zorgen gaan maken? Daar lijkt het gelukkig niet op, want het lijkt hier slechts om een grapje te gaan van de blondine. Want wat er boven haar hoofd uitsteekt, is gewoon de stadionlamp van de Goffert, het stadion van NEC. Hélène weet er natuurlijk weer een creatief grapje mee te maken, want de blondine is tenslotte zo humoristisch; “Ontvangstantenne“. Het lijkt inderdaad nét op een antenne, die boven haar hoofd uitsteekt. In ieder geval deed deze staaf Hélène even goed schrikken!

Lees ook: Video: Hélène Hendriks achtervolgt talkshowgasten tot in toilet

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HELENE. (@helenehendriks1)

Hélène Hendriks poseert met groot harig monster

Hélène Hendriks kennen we natuurlijk als een échte waaghals. De blondine staat er niet om bekend dat ze een watje is, en dat ze wel tegen een stootje kan. Ze omringt zich tenslotte (bijna) altijd met allemaal mannen, en daar moet je natuurlijk wel enig lef voor hebben. En dat ze veel lef heeft, bewijst Hélène nu weer opnieuw met deze gewaagde foto op Instagram. Ze is dan ook echt bang voor helemaal niemand, ook niet voor een of ander dier. Want de blondine poseert hier namelijk met een wolf. Ja, je hoort het goed, een échte wolf. Vol bewondering kijkt Hélène de camera in, samen met de wolf, die raar genoeg ook recht de camera inkijkt. Ze staat alleen wel héél dichtbij, is dit niet gevaarlijk? Nee hoor, want het lijkt hier slechts te gaan om een opgezette wolf. En daar is onze presentatrice natuurlijk niet bang voor. Ook de beschrijving onder de foto van Hélène spreekt boekdelen; “Wolf“.

Lees ook: Video: Hélène Hendriks achtervolgt talkshowgasten tot in toilet

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HELENE. (@helenehendriks1)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Welmoed Sijtsma gaat op de foto met kromme staf van collega

Welmoed Sijtsma is klaar met haar onderzoek naar de nepvideo, maar verveelt zich nu al. Ze besluit dicht tegen een collega aan te kruipen en is gefascineerd door zijn grote, kromme staf.

Hoe is het nu met gebarentolk Irma Sluis?

De corona-periode was natuurlijk geen leuke tijd, maar tóch hadden we altijd één lichtpuntje om naar uit te kijken. Waar is gebarentolk Irma Sluis gebleven, nu we bijna corona-vrij zijn?

Schokkend: Deze BN’ers hebben stiekem een andere naam in hun paspoort staan

We weten meestal wel dat bepaalde artiesten niet hun echte naam gebruiken als artiestennaam, maar het blijkt dat al deze onverwachte BN'ers datzelfde trucje gebruiken!