Foto: Hélène Hendriks schrikt van vreemd staafje op voetbalveld

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks deelt een lachwekkende foto via Instagram. De blondine toont haar antenne aan haar volgers..

Hélène Hendriks is weer lekker te vinden op de voetbalvelden! Niet als speelster natuurlijk, maar gewoon weer als verslaggeefster. Ze doet de interviews met de spelers, en met de analisten naast het veld. Zo deelt de blondine een foto dat ze op bezoek was in de Goffert, het stadion van NEC. Ze was hier voor de wedstrijd NEC-RKC, en toen de blondine samen met Marciano Vink een foto wilde schieten, gebeurde er iets uiterst opvallends. Loopt alles nog wel goed in haar hoofd, na deze actie?

Hélène Hendriks geshockeerd door vreemde staaf bij hoofd

Hélène Hendriks mocht onlangs verslag doen samen met wat analisten tijdens de wedstrijd NEC-RKC, in Nijmegen. De blondine interviewde de coaches en wat spelers achteraf de wedstrijd en alles verliep eigenlijk vlekkeloos. Tenminste, dat is wat de blondine in eerste instantie dacht. Maar toen ze later terugkeek naar de foto die gemaakt was samen met voormalig voetballer Marciano Vink, leek dat helemaal niet het geval te zijn. Op de foto is namelijk te zien hoe er boven het hoofd van Hélène een aparte staaf uit steekt. Wat is deze staaf? Moet de blondine zich zorgen gaan maken? Daar lijkt het gelukkig niet op, want het lijkt hier slechts om een grapje te gaan van de blondine. Want wat er boven haar hoofd uitsteekt, is gewoon de stadionlamp van de Goffert, het stadion van NEC. Hélène weet er natuurlijk weer een creatief grapje mee te maken, want de blondine is tenslotte zo humoristisch; “Ontvangstantenne“. Het lijkt inderdaad nét op een antenne, die boven haar hoofd uitsteekt. In ieder geval deed deze staaf Hélène even goed schrikken!

Lees ook: Video: Hélène Hendriks achtervolgt talkshowgasten tot in toilet

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HELENE. (@helenehendriks1)

Hélène Hendriks poseert met groot harig monster

Hélène Hendriks kennen we natuurlijk als een échte waaghals. De blondine staat er niet om bekend dat ze een watje is, en dat ze wel tegen een stootje kan. Ze omringt zich tenslotte (bijna) altijd met allemaal mannen, en daar moet je natuurlijk wel enig lef voor hebben. En dat ze veel lef heeft, bewijst Hélène nu weer opnieuw met deze gewaagde foto op Instagram. Ze is dan ook echt bang voor helemaal niemand, ook niet voor een of ander dier. Want de blondine poseert hier namelijk met een wolf. Ja, je hoort het goed, een échte wolf. Vol bewondering kijkt Hélène de camera in, samen met de wolf, die raar genoeg ook recht de camera inkijkt. Ze staat alleen wel héél dichtbij, is dit niet gevaarlijk? Nee hoor, want het lijkt hier slechts te gaan om een opgezette wolf. En daar is onze presentatrice natuurlijk niet bang voor. Ook de beschrijving onder de foto van Hélène spreekt boekdelen; “Wolf“.

Lees ook: Video: Hélène Hendriks achtervolgt talkshowgasten tot in toilet

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HELENE. (@helenehendriks1)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan. 

Foto: Sterre Koning laat volgers diep naar binnen gluren vanuit toilet

Sterre Koning laat haar volgers extreem genieten van haar nieuwe foto. En dat doet ze natuurlijk op een spannende locatie: op het toilet.

Foto: Doutzen Kroes buigt voorover en laat haar heerlijke aardbeitjes zien

Doutzen Kroes buigt voorover op heerlijke foto en laat daarmee haar prachtige aardbeitjes zien op deze spannende plaatjes.