Foto: Hélène Hendriks schrikt van vreemd staafje op voetbalveld

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks deelt een lachwekkende foto via Instagram. De blondine toont haar antenne aan haar volgers..

Hélène Hendriks is weer lekker te vinden op de voetbalvelden! Niet als speelster natuurlijk, maar gewoon weer als verslaggeefster. Ze doet de interviews met de spelers, en met de analisten naast het veld. Zo deelt de blondine een foto dat ze op bezoek was in de Goffert, het stadion van NEC. Ze was hier voor de wedstrijd NEC-RKC, en toen de blondine samen met Marciano Vink een foto wilde schieten, gebeurde er iets uiterst opvallends. Loopt alles nog wel goed in haar hoofd, na deze actie?

Hélène Hendriks geshockeerd door vreemde staaf bij hoofd

Hélène Hendriks mocht onlangs verslag doen samen met wat analisten tijdens de wedstrijd NEC-RKC, in Nijmegen. De blondine interviewde de coaches en wat spelers achteraf de wedstrijd en alles verliep eigenlijk vlekkeloos. Tenminste, dat is wat de blondine in eerste instantie dacht. Maar toen ze later terugkeek naar de foto die gemaakt was samen met voormalig voetballer Marciano Vink, leek dat helemaal niet het geval te zijn. Op de foto is namelijk te zien hoe er boven het hoofd van Hélène een aparte staaf uit steekt. Wat is deze staaf? Moet de blondine zich zorgen gaan maken? Daar lijkt het gelukkig niet op, want het lijkt hier slechts om een grapje te gaan van de blondine. Want wat er boven haar hoofd uitsteekt, is gewoon de stadionlamp van de Goffert, het stadion van NEC. Hélène weet er natuurlijk weer een creatief grapje mee te maken, want de blondine is tenslotte zo humoristisch; “Ontvangstantenne“. Het lijkt inderdaad nét op een antenne, die boven haar hoofd uitsteekt. In ieder geval deed deze staaf Hélène even goed schrikken!

Lees ook: Video: Hélène Hendriks achtervolgt talkshowgasten tot in toilet

Hélène Hendriks poseert met groot harig monster

Hélène Hendriks kennen we natuurlijk als een échte waaghals. De blondine staat er niet om bekend dat ze een watje is, en dat ze wel tegen een stootje kan. Ze omringt zich tenslotte (bijna) altijd met allemaal mannen, en daar moet je natuurlijk wel enig lef voor hebben. En dat ze veel lef heeft, bewijst Hélène nu weer opnieuw met deze foto op Instagram. Ze is dan ook echt bang voor helemaal niemand, ook niet voor een of ander dier. Want de blondine poseert hier namelijk met een wolf. Ja, je hoort het goed, een échte wolf. Vol bewondering kijkt Hélène de camera in, samen met de wolf, die raar genoeg ook recht de camera inkijkt. Ze staat alleen wel héél dichtbij, is dit niet gevaarlijk? Nee hoor, want het lijkt hier slechts te gaan om een opgezette wolf. En daar is onze presentatrice natuurlijk niet bang voor. Ook de beschrijving onder de foto van Hélène spreekt boekdelen; “Wolf“.

Lees ook: Video: Hélène Hendriks achtervolgt talkshowgasten tot in toilet

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!