Video: Hélène Hendriks achtervolgt talkshowgasten tot in toilet

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er ging tijdens een recente uitzending van HLF8 iets mis achter de schermen. Hélène Hendriks bleek haar gasten tot op de wc te hebben achtervolgd. Logisch dus dat ze daar later aan tafel een boekje over open deden!

De uitzending van HLF8 begon wat later dan gepland, waardoor de gasten nog genoeg tijd hadden om lekker te roddelen aan tafel. Stella Bergsma gaf tijdens dit momentje aan dat Hélène Hendriks wel héél erg geïnteresseerd is in haar talkshowgasten!

Hélène Hendriks ontkent de beschuldigingen niet

Wat een leuk sfeertje hing er voor de uitzending van HLF8! Sandra Schuurhof zat aan tafel en die legde alles vast met haar telefoon. Wat blijkt: Presentatrice Hélène Hendriks doet er alles aan om haar gasten op hun gemak te stellen. Ze is zelfs zó met haar gasten bezig, dat ze hen tot het toilet volgt. Hélène wilt alles van haar gasten weten en als presentatrice moet ze dat natuurlijk ook. Stella Bergsma was degene die als eerste aangaf aan dat ze door Hélène werd achtervolgd en iedereen kon er ook om lachen. Hélène snapt dat het een gek gezicht moet zijn geweest, en doet haar eigen ernstige stem na: “ik moet je spreken”. Kijk hier onder voor de hele video.

HLF8 begint niet om half acht

Je kan al aan de naam van het programma afraden hoe laat de uitzending is. Door een fout bij SBS begon HLF8 niet om half 8 maar een kleine tien minuten later. Aan tafel waren ze grapjes aan het maken wie er opgeofferd moest worden om de tijd in te halen. Programma’s mogen wel vaker uitgesteld worden als het zulke vermakelijke beelden oplevert! Uiteindelijk verliep de uitzending goed en kwam iedereen gewoon aan het woord zonder opofferingen.

Johnny de Mol stopt definitief als presentator bij HLF8

Hélène Hendriks neemt al een geruimere tijd de rol van Johnny de Mol op zich. Een tijdje terug kreeg Johnny de Mol allemaal beschuldigingen aan zijn broek hangen. Deze beschuldigingen ontkent hij nog steeds, maar hij kan onmogelijk zijn werk hervatten terwijl deze beschuldigingen in de lucht hangen, geeft Johnny de Mol zelf aan. Het lijkt er nu op dat de knappe blondine voorlopig de enige presentatrice blijft bij HLF8, aangezien haar collega Leonie ter Braak binnenkort overstapt naar een andere zender. Of Hélène Hendriks definitief door blijft gaan bij het programma is nog niet bekend.

Hélène Hendriks maakt selfie met gevaarlijk dier

Bij dit dier moet je ver uit de buurt blijven. Hélène Hendriks trekt zich hier niks van aan en maakt zelfs een selfie met het dier. Wanneer je de selfie ziet moet je niet schrikken, want het gaat hier om een neppe wolf. De knappe presentatrice staat met een enorm grote neppe wolf op de foto. Zelf lijkt de knappe blondine er gelukkig niet van te schrikken. In de comments zeggen al haar volgers dat ze de wolf mee moet nemen naar Johan Derksen. Johan Derksen had namelijk aangegeven doodsbang te zijn voor wolven. Kijk hier onder voor het prachtplaatje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HELENE. (@helenehendriks1)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met gebarentolk Irma Sluis?

De corona-periode was natuurlijk geen leuke tijd, maar tóch hadden we altijd één lichtpuntje om naar uit te kijken. Waar is gebarentolk Irma Sluis gebleven, nu we bijna corona-vrij zijn?

Schokkend: Deze BN’ers hebben stiekem een andere naam in hun paspoort staan

We weten meestal wel dat bepaalde artiesten niet hun echte naam gebruiken als artiestennaam, maar het blijkt dat al deze onverwachte BN'ers datzelfde trucje gebruiken!

Foto: Yvonne Coldeweijer haalt snoeihard uit richting Samantha Steenwijk

Dat Yvonne Coldeweijer en Samantha Steenwijk elkaar niet zo goed liggen, is intussen wel duidelijk. Ook nu gaan de blondines er weer met gestrekt been in!