Foto: Hélène Hendriks maakt zich op deze manier onweerstaanbaar voor de kijker

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks heeft na het winnen van de Televizier Ring alweer een volgende mijlpaal bereikt! Hoe ze steeds records blijft breken met haar programma’s? De beeldschone blondine weet precies hoe ze de kijker vast moet houden…

Hélène Hendriks breekt kijcijferrecord met De Oranjewinter

Het is een goede dag voor de knappe Hélène Hendriks. Iedereen weet ondertussen wel hoe goed de blondine het doet op televisie. Alle programma’s die Hélène maakt of presenteert zijn bijna wel een hit. Die resultaten waren natuurlijk ook te zien tijdens het Gouden Televizier-Ring gala dit jaar. Hier was Hélène genomineerd met de Oranjezomer als beste programma en zelf won ze de Ring voor beste presentatrice. Nu gaat het dit jaar ook gelijk al erg lekker met Hélène Hendriks en het programma De Oranjewinter. De kijkcijfers schieten namelijk flink in de lucht, meldde kijkcijferexpert Tina Nijkamp op Instagram. Hélène en het hele team van de Oranjewinter mogen in hun handjes knijpen, want ze hebben een schitterend kijkcijferrecord met het programma behaald tijdens de meest recente aflevering. Het programma scoorde zelfs de zevende plek in de top tien van de best bekeken programma’s op de dag van de uitzending.

Hélène Hendriks en kijkcijfers De Oranjewinter 2

Hélène Hendriks en kijkcijfers De Oranjewinter

Het ‘geheim’ van Hélène Hendriks voor méér kijkers

Maar hoe doet Hélène Hendriks dat nou, al die kijkers optrommelen én vasthouden? Een gevarieerd panel aan gasten die allemaal geen enkel blad voor de mond nemen lijkt dé succesformule! Niet alleen politiek verslaggever Rutger Castricum, maar ook Jack van Gelder, Gerard Joling, en een hoop andere gasten gaan helemaal los op elk onderwerp dat Hélène in de groep gooit. De kijker is het lang niet altijd eens met de (on)kundige meningen van de gasten bij De Oranjewinter, maar dit levert uiteindelijk weer méér engagement op. Kijkers blijven zo geïnteresseerd – ze weten immers dat er zomaar weer iets verbazingwekkends geroepen gaat worden aan tafel bij Hélène!

Gerard Joling is altijd goed voor de kijkcijfers

De Oranjewinter is mede zo populair geworden door alle gasten met geen blad voor hun bad die aanschuiven bij Hélène aan tafel. Zo doet Gerard Joling het eigenlijk altijd heel erg goed voor de kijkcijfers van elk programma. Heel Nederland kijkt toch graag naar Joling en zijn uitspraken. Daarnaast doet ook Rutger van Castricum het erg goed aan tafel, want hij was een week lang vaste gast en mocht nu alweer een avondje terugkomen. Eerder deed Rutger veel NPO-werk, maar het blijkt dat de SBS 6 kijkers ook met hem weglopen!

Gerard Joling, Rutger van Castricum en Jack van Gelder gaan los over Hugo de Jonge

In de meest recente aflevering van De Oranjewinter gaat het even over de uitspraken die Jack van Gelder eerder deed over Hugo de Jonge. Zo reageert Gerard Joling instemmend op de negatieve dingen die Jack heeft te zeggen over Hugo de Jonge. Zo zei Jack dat de De Jong overal in heeft gefaald, dat hij maar wat lult en dat alles wat hij in zijn handen heeft gehad fout is gegaan. Alleen zijn schoenen heeft Hugo de Jonge volgens Jack goed aangedaan. Flinke uitspraken dus en Gerard Joling is het hier helemaal mee eens. Rutger van Castricum is wat genuanceerder wat betreft zijn mening over Hugo de Jonge. Met sommige uitspraken is hij het wel eens, maar hij vindt ook dat Hugo veel voor zijn kiezen heeft gekregen als coronaminister. Volgens Rutger heeft de Jong Nederland er voor het grootste deel aardig doorheen geloodst.

Vervolgens hebben de mannen het over Hugo de Jonge zijn werk rondom nieuwe woningbouw. Jack blijft hier super hard in en zegt dat dit weer dramatisch is gegaan, Gerard Joling is het ermee eens en zegt dat hij van te voren had kunnen weten wat er allemaal bij zou komen kijken. Rutger ziet wel waar het fout gaat, maar wil wel ook de andere kant laten inzien. Hendriks sluit het onderwerp af door te zeggen: ”Hugo de Jonge praat maar wat, en dat is precies wat wij aan tafel ook doen. Wij praten ook maar wat met z’n alle.”.

Gerard Joling bij de Oranjewinter

Lees ook: Foto: Kijker smult intens van Hélène Hendriks in trio met blondines

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.