Foto: Hélène Hendriks gaat in op riskant voorstel van voetbalsupporter

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks zegt ‘ja’ tegen een brutale supporter van FC Twente. Als dat maar goed gaat…

Hélène Hendriks was onlangs in het stadion van Fc Twente om verslag te doen. Hélène Hendriks is over het algemeen ook niet vies van een drankje. Laat de verslaggeefster nou net gespot zijn met een biertje in haar hand!

Hélène Hendriks drinkt biertje met supporters

Vermoedelijk werd Hélène Hendriks getrakteerd door de supporters van FC Twente. Een supporter van de club had dit gezien, maakte er een foto van en plaatste het op Twitter. Ook vroeg hij erbij of Hélène zin had om de volgende keer een keertje te komen kijken in het supportershome van Fc Twente. Hélène reageerde vervolgens op deze tweet; ”Deal!”. Zou ze voor de grap ‘deal’ hebben gezegd, of is ze echt van plan om volgende keer langs te komen bij de fanatieke aanhang van deze club? In ieder geval blijft het een riskant idee; al die voetbalsupporters om Hélène heen. Er zitten er altijd een paar tussen die hun handen niet thuis kunnen houden, en dat wilt Hélène natuurlijk voorkomen. Ze komt daar om gewoon gezellig een biertje te doen met de supporters. Zou ze het echt gaan doen, de volgende keer dat ze in de Grolsch Veste is? Of is ze enkel aan het bluffen, en gaat ze de droom van deze supporters niet in vervullen?

Lees ook: Video: Hélène Hendriks verdiept zich in de snor van Johan Derksen

Hoe zit het met Hélène Hendriks en haar relatie?

Heeft Hélène Hendriks nou al iemand gevonden? Is ze nog vrijgezel of is ze dolgelukkig met iemand? Niemand die het weet. Of toch wel? Er is onlangs eindelijk meer duidelijkheid gekomen over het liefdesleven van de sport verslaggeefster. Volgens geruchten heeft Hélène de liefde al gevonden, en heeft ze een zeer serieuze relatie. Ze zouden ook samen wonen in Bavel, een klein dorp in Brabant. Ze zouden in een serieus huis wonen. We praten hier over een huis van over een miljoen euro als we de geruchten moeten geloven. Maar ja, je kan je toch ook niet voorstellen dat Hélène nog vrijgezel is? In ieder geval jammer voor de hongerige mannen onder ons, jullie maakte al vrij weinig kans bij Hélène, maar nu dus waarschijnlijk nóg minder. Want als we de geruchten moeten geloven is Hélène dolgelukkig met haar vriend, en wonen ze samen.

Hélène Hendriks test lenigheid in tuin

Hélène Hendriks heeft het kennelijk erg naar d’r zin en kan zich goed vermaken met zichzelf. Zo zette de verslaggeefster een tijdje terug een foto op Instagram waar ze een flink lenige oefening aan het beoefenen was in haar tuin. Ze is kennelijk trots op deze ietwat rare positie, maar lenig is ze zeker. Ze zet bij het bericht; ”Bepke Zonderland”. Ze grapt er zelf dus ook een beetje over. Een natuurtalent is ze niet, maar lenig is ze zeker. Met haar groene legging gaat ze nog even door oefenen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?