Video: Hélène Hendriks verdiept zich in de snor van Johan Derksen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het was weer feest bij Vandaag Inside. Hélène Hendriks besloot zich te verdiepen in de snor van de enige echte Johan Derksen. En dat was een pretje.

Hélène Hendriks sloot weer een keer aan bij het wonderbaarlijke programma Vandaag Inside en dat leverde weer de meest prachtige discussies en gesprekken op. Een daarvan ging op een gegeven moment over de (brom)snor van Johan Derksen. Het is na al die jaren een beetje het handelsmerk van Johan geworden. Maar nu Gertjan Verbeek nu ook een flinke snor laat staan, werd het even vergeleken met de snor van Johan. En toen kwam vervolgens de hygiëne van Johan zijn snor ter sprake. En daar had Johan nog wel een scherpe opmerking voor over.

“Was jij je snor wel eens?” vraagt Hélène brutaal

Hélène stelt tijdens de uitzending even een brutale vraag aan Johan. Of hij zijn snor wel eens wast. “Natuurlijk” antwoord Johan, “dat moet soms drie keer per dag”. Hij geeft er een typische lach bij zoals alleen Johan dat kan. En daarmee wimpelt hij de vraag van Hélène af met zijn scherpe opmerking. Johan is wel van mening dat mannen op het veld met een te wilde baard bijvoorbeeld echt geen gezicht zijn. Maar zo’n snor als Gertjan Verbeek heeft laten staan, dat kan nog wel. Die man kan volgens Johan namelijk echt alles hebben. Hélène lacht met hem mee. Ze deelt duidelijk de mening van Johan over dit besnorde onderwerp.

Wil Louis van Gaal met Hélène aan een tafeltje zitten?

De onderwerpen wisselen elkaar snel af in de studio en op een gegeven moment gaat het over de selectie van het Nederlands elftal. De mannen, en Hélène natuurlijk ook, zien het wel zitten om een keer Louis van Gaal als tafelgast uit te nodigen om te praten over het Nederlands elftal. Maar of de coach dat zelf ziet zitten is nog maar de vraag. De hele tafel denkt eigenlijk unaniem van niet. In het verleden heeft Luis ook wel kenbaar gemaakt dat hij liever niet aan het programma mee doet. Daarmee is hij wel een van de weinige Nederlanders die liever niet aan tafel zit met Hélène Hendriks. Voor als je dacht dat Louis van Gaal nog niet uniek genoeg was, dan kan dat feitje ook nog even op de lijst.

Hélène blijft de gangmaker aan de tafel van Johan, Wilfred en René

Het valt niet te ontkennen dat de drie heren een enorme hoeveelheid chemie met elkaar hebben. Als je ze bij elkaar zet dan ontstaat er automatisch iets. Maar in die formule hebben ze af en toe Hélène echt wel nodig. De prachtige blondine met de scherpe uitspraken voegt meerdere malen echt wel een beetje pit toe aan tafel en dat is nu precies wat de heren af en toe nodig hebben. Daarbij werkt de beeldschone Hélène natuurlijk ook niet slecht voor de kijkcijfers. Eigenlijk zou Hélène gewoon weer vast aan tafel moeten komen zitten. Het is dan ook niet een kwestie van of dat gebeurt, maar eerder wanneer.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet likt zich suf op verjaardag Max Verstappen

Kelly Piquet, de beeldschone vriendin van Max Verstappen heeft een erg spannende dag achter de rug, namelijk de verjaardag van haar vriend. 

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...

Foto: Anna Nooshin bezoekt nachtclub met gladde paal

'Party animal' Anna Nooshin is recentelijk bij een nachtclub langs gegaan waar ze een foto maakte van een lang en zeer glad object. Zou ze per ongeluk in de verkeerde club beland zijn?