Foto: Heleen van Royen lift ineens shirtje omhoog midden in sportschool

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen is de laatste tijd zeer vaak in de sportschool te vinden! Ze lift haar shirtje omhoog om alvast haar eerste resultaten te tonen…

Gymfanaat Heleen van Royen heeft wasbordje

Heleen van Royen is een traject aan het volgen om ontzettend fit te worden. Ze zit nog in het begin van haar intensieve programma. Heleen gaat op dit moment 5 keer per week naar de gym, loopt 10.000 stappen per dag en doet dan ook nog eens drie keer per week cardiotraining. Dit allemaal gaat natuurlijk allemaal niet werken als je blijft snoepen en de dag eindigt met een zak chips op de bank. Daarom volgt Heleen ook een nauwkeurig dieet. Dit is niet zomaar een dieet; Heleen gaat intermittent fasting doen om supersnel af te vallen. Dat wil zeggen dat je op één dag 16 uur gaat vasten en in de overige 8 uur mag eten. Ze heeft nog 31 dagen te gaan, en Heleen is ontzettend benieuwd waar dit gaat eindigen! Ondanks dat mevrouw van Royen pas net onderweg is, is ze zelf al ontzettend tevreden met haar eerste resultaten. Trots lift ze midden in de sportschool haar shirtje omhoog om een beginnend wasbordje te laten zien. Haar volgers staan aan de zijlijn om haar bij te staan. Zet ‘m op Heleen!

Lees ook: Heleen van Royen laat volgers watertanden met meest foto ooit

Vriend van Heleen van Royen is 22 jaar jonger

Hoe het komt dat Heleen ineens zo fanatiek de sportschool induikt? Het kan natuurlijk te maken hebben met het feit dat ze een hele jonge vriend heeft! Dit dwingt haar om fit te blijven; het is natuurlijk niet de bedoeling dat zij de hele tijd moe thuiszit terwijl haar vriend lekker van het leven geniet. Met haar nieuwe fitnessregime zorgt Heleen ervoor dat ze haar jeugdige vriend bij kan blijven! Het koppel heeft ondertussen al flink wat jaren een relatie, 10 jaar om precies te zijn. In het begin had de dochter van Heleen, Olivia niet gedacht dat de nieuwe relatie van haar moeder een lang leven was beschoren. Heleen (56) en Bart (34) hebben toch stel het tegendeel bewezen. Bart hoort ‘helemaal bij de familie’ en tussen Olivia en Heleen gaat het goed. Ze is hartstikke trots op haar moeder. “In mijn puberteit was het een typische moeder-dochter-relatie. We ruzieden over dingen waar pubers over ruziën. De scheiding van mijn ouders was een lastige periode, maar nu zou ik onze band als ‘zeer hecht’ omschrijven. We spreken elkaar vaak en laatst zijn we met zijn tweeën naar Portugal geweest. Dat soort tripjes doen we regelmatig.”

Lees ook: Foto: Heleen van Royen toont doorschijnend topje in badkamer

Heleen van Royen geniet van aandacht volgers

Op haar krukje zit Heleen flink te zweten. Maar ze is niet de enige. Iedereen die namelijk het filmpje van de knappe schrijfster heeft gekeken, krijgt het gelijk warm. Vanaf haar bankje heeft ze dus de gehele mannelijke bevolking van het land ook aan het zweten gekregen. Haar oefeningen lijken wel hun vruchten af te werpen, want Heleen van Royen ziet er beter uit dan ooit. Misschien heeft ze straks van al dat sporten weer veel meer energie, waardoor ze sneller en makkelijker haar volgende boek weet af te ronden. En zo niet, dan kan je altijd nog genieten van de prachtige foto’s en filmpjes die Heleen online zet voor haar volgers.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!