Foto: Heleen van Royen toont doorschijnend topje in badkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen is niet bang voor een beetje een spannende foto en dat zie je wel als je haar nieuwste plaatje bekijkt. 

Is dit doorschijnende topje ook voor Heleen van Royen te veel?

Heleen van Royen heeft een nieuw topje gekocht en dat moet ze echt wel even delen met haar volgers. Die staan namelijk te springen om te zien wat Heleen nu weer voor verrukkelijke outfit heeft aangetrokken. Wat ook staat te springen is het topje van de aantrekkelijke schrijfster. Heleen heeft iets aangetrokken waar je duidelijk haar onderkleding kan zien. En het lijkt allemaal een beetje aan de strakke kant te zitten. Desalniettemin ziet Heleen er in deze outfit gewoon adembenemend uit. De knappe schrijfster maakt haar mannelijke volgers helemaal gek met deze geweldige foto.

Lees ook: Foto: Heleen van Royen geeft laat op de avond heel diep inkijkje

Heleen van Royen deinst niet weg van panterprintje

Spannende outfits en Heleen van Royen lijken gewoon goed samen te gaan. Het is dan ook niet de eerste keer dat de schrijfster iets heeft aangetrokken waar het bloed sneller van gaat stromen. Zo heeft ze voorheen nog veel meer spannende pakjes aangehad. Wat dacht je bijvoorbeeld van haar verleidelijke panterprint. Dat was toch echt wel een hoogtepuntje op de Instagram feed van de aantrekkelijke dame. Heleen deinst in ieder geval niet terug voor een outfit die over het algemeen als spannend wordt gezien. Heleen maakt het allemaal niks uit en trekt lekker aan wat ze wil. En gelijk heeft ze ook. Want waarom zou je voor je kleding je druk maken om wat anderen vinden?
Ook in haar luie kloffie is Heleen van Royen nog altijd prachtig

Maar niet alleen in spannende outfits is Heleen van Royen een knappe vrouw. Ook in haar dagelijkse kloffie is ze natuurlijk een prachtige verschijning om naar te kijken. Dat kan je wel zien in onderstaande foto. De blik van Heleen is namelijk onweerstaanbaar in elke outfit. Daar hoeft ze echt niet een doorschijnend pakje voor aan te trekken of een heel erg strak truitje. Heleen heeft van zichzelf al een flinke portie charisma. Er zijn maar weinig vrouwen die zo’n bijzondere uitstraling hebben als Heleen.
Gaat Heleen van schrijfster naar influencer?

Inmiddels heeft Heleen van Royen al redelijk veel foto’s geplaatst op social media. En ze schuift ook graag aan bij praatprogramma’s. De schrijfster begint daarin steeds meer op een echte influencer te lijken. Nog even en Heleen overspoelt haar feed met sponsordeals en producten die ze aanprijst. Maar gelukkig is het nog lang niet zover en kan je nog in alle rust genieten van de mooie foto’s van de aantrekkelijke schrijfster. Heleen vindt de aandacht natuurlijk wel fijn en gaat vrolijk door met het plaatsen van spannende foto’s op haar social media. Daar worden zij en haar volgers namelijk een stuk vrolijker van.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Slaperige Rico Verhoeven klemt hoofd van klein kind tussen koelkastdeur (video)

Rico Verhoeven is niet helemaal wakker en slaat de koelkastdeur vol tegen zijn eigen kind!

Influencer Jade Anna filmt zichzelf in badkamer na dampende workout (video)

Jade Anna is net klaar met een moeilijke workout en ze laat iedereen haar rode gezichtje zien en haar bezwete ronde vormen...

Juultje Tieleman kleedt zich uit en laat haar twee flinke kussens zien (foto’s!)

Juultje Tieleman heeft haar volgers wederom goed verwend met een prachtige foto van haar achterzijde.