Heleen van Royen laat volgers watertanden met meest foto ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen heeft een foto in haar Instagram story gegooid die eigenlijk in een privé mapje behoort. Ze deelt haar ‘outfit’ en alle info over de nacht met haar vriend..

Heleen van Royen kiest spannend setje voor een wilde nacht

Heleen van Royen was duidelijk erg trots op haar pakje. Zo trots zelfs, dat ze het met iedereen wilde delen. Het bleef niet bij haar eigen Valentijn, maar al haar volgers mochten meegenieten van haar in een strak setje. Het was zwart met gouden accenten en bestond voornamelijk uit dunne lijnen stof. Haar was goed te zien, ze verbergt niks voor haar fans. Dat bleek ook uit de tekst die ze bij de foto zette. Ze tagde haar vriend Bart Meeldijk en schreef “Valentijnsavond was lit”. Daarbij plaatste ze vlammetjes. Daaronder stond “aan- en uitkleding Bart Meeldijk”. De muzikant had het setje dus uitgekozen voor zijn twintig jaar oudere vriendin.

Heleen van Royen

Van Heleen van Royen hoeft niks bedekt te worden

Al eerder liet Heleen duidelijk weten dat zij geen problemen heeft met foto’s die wat meer laten zien. Bij Hlf8 raakte de schrijfster in discussie met andere tafelgasten omdat zij vond dat dertienjarigen ook foto’s mochten sturen. Een meisje van dertien was door haar even oude vriendje afgeperst na het sturen van de foto’s. Heleen gaf aan dat zij het afpersen illegaal vond, maar dat ze geen probleem zag met kinderen die zulke foto’s naar elkaar sturen. Velen vonden dat echter niet en zeiden dat kinderen de gevolgen van het sturen van zo een foto niet konden overzien. De reactie van Heleen was dat niet alle kinderen even snel opgroeien, maar dat als ze er aan toe zijn dat ze dan prima dat soort foto’s kunnen sturen. Ze wil niet dat kinderen het idee krijgen dat dingen niet kunnen, de taboe moet eraf. Heleen van Royen ziet liever dat twee dertienjarigen samen een veilige sfeer creëren. Ook gaf ze aan dat door het internet dit nu eerder via foto’s gaat. In de reacties op het fragment kreeg Heleen veel over zich heen. Veel mensen waren het niet met haar eens. foto’s zijn niet iets voor kinderen, leek de algemene consensus.
Heleen van Royen druk bezig met nieuw boek

Naast haar harde werk tijdens de Valentijnsnacht is Heleen ook hard bezig met een nieuw boek. Wellicht heeft ze tijdens de nacht van de 14e wat inspiratie opgedaan voor een spannende scene. Over de inhoud het boek is maar weinig bekend, maar ze schrijft op Instagram al weken dat ze lekker aan het schrijven is. Onlangs meldde Heleen dat ze de eerste 50.000 woorden geschreven had. Ze vraagt haar volgers om geduld. Gelukkig geeft ze ondertussen dus spannende foto’s om haar volgers bezig te houden. Fijn voor de volgers, maar zelf vindt ze het schrijven maar eenzaam. Misschien dat ze daarom via deze foto aandacht vraagt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!