Foto: Heleen van Royen legt haar hand op flinke stam

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen, de avontuurlijke diva die altijd haar eigen weg bewandeld, heeft weer eens voor een verrassing gezorgd tijdens haar wandeling door het bos!

Heleen van Royen deelt nieuw avontuurtje

Terwijl ze tussen de bomen slentert, komt ze plotseling een indrukwekkende, gigantische boomstam tegen. En wat doet ze? Ze besluit er niet alleen haar hand op te leggen, maar gaat er zelfs op zitten alsof het een troon is! Het is typisch Heleen: altijd op zoek naar unieke ervaringen en momenten om te delen. Terwijl ze daar zit, met een ondeugende glimlach op haar gezicht, voelen we allemaal een vleugje jaloezie. Want wie anders dan Heleen van Royen kan zo comfortabel en zelfverzekerd poseren op een gigantische stam? We kunnen alleen maar raden naar de gedachten die door haar hoofd gaan terwijl ze daar zit. Misschien bedenkt ze wel de volgende bestseller of plant ze het idee voor haar volgende avontuurlijke reis. Één ding is zeker: Heleen van Royen blijft ons verbazen met haar eigenzinnige stijl en haar vermogen om zelfs een flinke boomstam om te toveren tot een koninklijke troon.

Lees ook: Foto: Heleen van Royen laat onderkleding thuis op bloedhete dag

Heleen van Royen worstelt met nieuw boek!

Heleen van Royen, de meesteres van de literatuur, is druk bezig met het perfectioneren van haar nieuwste meesterwerk: JUICE. Ze laat ons met trots weten dat ze hard aan het werk is door middel van een foto op Instagram. Daar zit ze dan, achter haar vertrouwde eettafel, met haar laptop als haar trouwe metgezel. Het is geen gemakkelijke klus, dat is zeker. Maar Heleen is vastberaden om haar roman tot in de puntjes te verfijnen. Ze is vastbesloten om haar lezers te betoveren met een verhaal dat hen vanaf de eerste bladzijde meesleept. En we kunnen haar niet genoeg bewonderen voor haar toewijding en doorzettingsvermogen. Met het vooruitzicht dat het boek begin augustus naar de drukker gaat, heeft Heleen nog enkele weken om door te ploeteren. Maar we weten dat ze het aankan. Haar passie voor schrijven is ongeëvenaard en haar creatieve geest stopt nooit met bruisen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Heerlijk zomerse kiekje van Heleen van Royen

Heleen van Royen, de koningin van het delen van heerlijke momenten, trakteert ons weer op een zomerse traktatie via haar Instagram. Op de foto zien we haar genieten van een smakelijk ontbijt: homemade granola met romige Griekse yoghurt en sappige blauwe bessen. Yum! Haar stralende glimlach verraadt haar plezier terwijl ze zich tegoed doet aan dit gezonde en verleidelijke gerecht. Het is duidelijk dat Heleen niet alleen een meesteres is in het schrijven, maar ook in het creëren van heerlijke smaakcombinaties. De knapperige granola, de romige textuur van de yoghurt en de zoete explosie van de blauwe bessen vormen samen een feest voor de smaakpapillen. En terwijl we naar de foto kijken, beginnen onze eigen magen te rommelen van verlangen. Heleen van Royen weet altijd hoe ze ons kan inspireren, niet alleen met haar woorden, maar ook met haar culinaire avonturen. Dus laten we een voorbeeld nemen aan haar genietende gezicht en onszelf verwennen met een smakelijk ontbijt zoals dit. Want wie kan er nu nee zeggen tegen homemade granola, Griekse yoghurt en verse blauwe bessen?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Actrice Halina Reijn showt haar lijf na schokkende transformatie

Er is een bepaald lef voor nodig om je getransformeerde lichaam publiekelijk te tonen. De serieuze, acterende Halina Reijn, deed precies dat.

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal!