Foto: Heleen van Royen laat onderkleding thuis op bloedhete dag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen heeft ook de meest hete dag tot nu toe overleefd. En dat deed de schrijfster door haar onderkleding lekker thuis te laten.

Prachtige schrijfster Heleen van Royen heeft niks onder kleding aan

De knappe schrijfster Heleen van Royen weet wel hoe ze haar volgers tevreden moet houden. Over het algemeen doet ze dat door het plaatsen van spannende foto’s van zichzelf. Dat lijkt meestal wel te werken. Ook nu is geen uitzondering. Heleen heeft een leuk foto van zichzelf in de auto op haar Instagram gezet en haar volgers gaan er helemaal wild op. Maar waarom? Nou, aan het strakke pakje van Heleen te zien, heeft ze daar niks onder aan getrokken. Dat is ook niet zo gek met die warmte, maar toch is het wel even een spannende verrassing waar de meeste mensen niet op gerekend hadden. Heleen weet haar volgers dus flink blij te maken met haar leuke kiekje.

Lees ook: Heleen van Royen maakt volgers hongerig met spiegelfoto
Aantrekkelijke Heleen van Royen houdt enorm van verleiden

Natuurlijk ligt het ook wel een klein beetje in de aard van Heleen van Royen om te verleiden. De knappe schrijfster houdt enorm van het plaatsen van foto’s van zichzelf en meestal zijn dat toch foto’s die er net even wat spannender uit zien dan gemiddeld. Zo heeft ze vaak bijvoorbeeld een strak pakje aan, waardoor je meer te zien krijgt van haar prachtige vormen, of ze heeft weer een hele verleidelijke blik opgezet. Wat het ook is, Heleen weet met haar  foto’s altijd wel te verleiden. Dat is nu eenmaal wat Heleen leuk vindt om te doen. De knappe schrijfster zal daar voorlopig ook niet mee ophouden. En dat is fijn, want dat betekent dat er nog een hoop mooie foto’s in het vooruitzicht liggen.
Heleen deelt prachtige selfie in mooie jurk

In dit warme weer draagt Heleen van Royen het liefste een lekker luchtig jurkje de hele dag. Gelukkig heeft de knappe schrijfster precies het daarvoor. De aantrekkelijke Heleen weet altijd te verrassen met haar outfits. Een jurkje staat haar dan ook ook meestal buitengewoon goed. Toch besluit Heleen dat niet haar spannende jurkje, maar haar aantrekkelijke gezicht de focus wordt van deze foto. En dat is minstens net zo leuk natuurlijk om naar te mogen kijken. Heleen lacht een beetje lief in de camera. Haar volgers zijn meteen helemaal verkocht. Die genieten natuurlijk sowieso van elke foto die Heleen hun kant op stuurt, maar hier smelten ze wel een beetje van. Al kan dat smelten natuurlijk ook komen vanwege de hete temperaturen deze week. Dat hoeft niet direct met de mooie foto’s van Heleen van Royen te maken te hebben. Al helpen die foto’s natuurlijk niet heel erg mee. Daar krijg je het oprecht alleen nog maar warmer en warmer van. Gelukkig levert het wel wat moois op om naar te kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hélène Hendriks zegt ‘nee’ tegen badscène in bizarre kleedkamervideo

Op de vraag of Hélène Hendriks even in bad wil gaan liggen heeft de presentatrice een heel duidelijk antwoord. 

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto.