Foto: Heleen van Royen gunt volgers kijkje tijdens omkleedsessie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Heleen van Royen besluit haar volgers even flink te verwennen met een spannende omkleedsessie in de kleedkamer…

Heleen van Royen verwend volgers met omkleedsessie

De knappe schrijfster Heleen van Royen weet als geen ander hoe ze haar volgers moet verwennen. Wellicht besluit de blondine dat ook zij een cadeautje verdienen tijdens deze periode. Dit doet Heleen door een exclusief inkijkje te geven in de kleedkamer. Normaliter posten bekende mensen vaak de foto’s van het evenement zelf, maar Heleen doet het even anders. Zo plaatst Heleen een video en meerdere foto’s van zichzelf terwijl ze zich klaarmaakt in de badkamer voor een spannend feestje. Het lijkt er namelijk op dat Heleen naar het bekende Oud & Opnieuw feest ging. Tijdens dit feest vieren ze feest alsof het oudjaarsavond is met een aflopende klok en champagne. Alles erop en eraan om dus het gevoel van twaalf uur in de nacht van 31 december na te bootsen. Bekijk de video hier

Heleen van Royen gooit omkleedsessie

De lange lokken van Heleen van Royen

Het feestje was de perfecte gelegenheid voor Heleen om een prachtige jurk uit de kast te trekken. Zo draagt de blondine haar lange lokken los over haar schouders terwijl ze schittert in een knal oranje jurk. Het is geen koningsdag, maar de oranje kleur staat Heleen erg goed. Ook zitten er een soort veertjes op de voorkant van de jurk. Deze zorgen ervoor dat de jurk extra speciaal is voor Heleen. Vol trots plaatst Heleen de foto’s en video’s van zichzelf in de steigers.

Heleen van Royen pronkt met haar nieuwe boek

Het is niemand kunnen ontgaan dat schrijfster Heleen van Royen een nieuw boek heeft uitgebracht. Het is een nogal bijzonder boek voor Heleen, want het is een kritische roman over de tegenwoordige tijd. De naam van het boek is ‘Juice’, en gaat over de schade die de juicekanalen aanrichten. Het is een soort persoonlijke aanval tegenover Yvonne Coldeweijer. Ook hoopte Heleen dat er veel tongen los zouden worden gemaakt met de komst van het boek. Dit lijkt nog een beetje tegen te vallen, dus misschien moeten nog wat meer mensen het boek lezen. Vanwege deze reden neemt Heleen van Royen zelf het heft in handen en besluit ze het boek even te promoten. Dat lukt sowieso al erg goed met de prachtige foto die hieronder is te zien. Ook heeft Heleen in het bijschrift een aantal recensies van het boek staan, om mensen te overtuigen dat het boek een goed cadeau is.

Heleen van Royen met haar nieuwe boek

Lees ook: Foto: Zonnebadende Heleen van Royen geniet intens in luchtig zomerjurkje

Heleen van Royen neemt video op met dochter

Een grote verassing die Heleen van Royen dit jaar bracht, is haar sportieve kant. Zo deed Heleen mee aan een speciaal programma die helemaal gefocust is op gezond sporten en eten. Het resultaat mag er dan ook zeker wezen, want Heleen ziet er topfit uit. Nu besluit Heleen dat ze ook graag wil dat andere mensen het programma ontdekken. Haar eigen dochter heeft namelijk ook mee gedaan, en beide zijn ze erg positief. In de promotievideo die hieronder is te zien, laat Heleen met haar dochter weten wat er te winnen valt. Bekijk de video hier.

Meer zien van Heleen van Royen doe je natuurlijk op Instagram

Wil je nou nog meer mooie video’s zien van de getalenteerde schrijfster? Dan moet je even een kijkje nemen op haar Instagram account. Daar vindt je nog veel meer moois!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.