Foto: Zonnebadende Heleen van Royen geniet intens in luchtig zomerjurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen gaat er lekker voor liggen op een locatie die voor haar, maar inmiddels ook voor haar volgers, erg vertrouwd aanvoelt…

Heleen van Royen weet wat ze wil na een intensieve dag: rust en zon. Na een erg lange en intensieve werkdag in een warm groen pakje komt Heleen thuis en wil ze graag zo min mogelijk doen. Maar ze ziet de zon buiten en wil wel nog even daarvan genieten. Gelukkig heeft ze een leuke achtertuin met ruimte zat om ieder uur van de dag lekker te gaan zonnen. Het groene pakje gaat uit, ze klapt haar meest comfortabele tuinstoel uit, trekt haar meest luchtige zomerjurkje aan en gaat languit in de zon liggen!

Heleen van Royen druk met Instagram

Heleen van Royen is allang niet meer alleen ‘schrijfster’ te noemen. Haar drukke tv-schema en haar uitstekend onderhouden Instagramkanaal maken haar ook ’tv-persoonlijkheid’ en ‘influencer’! Haar vele volgers online zorgen voor een groot bereik en even voor de spiegel staan met een leuke outfit doet ze maar al te graag. Nog even wat hashtags toevoegen en de outfit kan gedeeld worden. Ze heeft het er maar druk mee, maar Heleen kan meer doen. Tegelijkertijd trekt ze de auto open en gaat richting de studio voor een opname. Met gelukkig nog genoeg energie in de tank voor een toegift op Instagram in de namiddag!

Heleen van Royen klaar met warme outfit

Maar dan loopt de temperatuur toch wel erg hoog op. In de studio is het druk en moet ze van alles. Er is wel een airco en wat water, maar alle activiteiten terwijl het meer dan 30 graden is, stijgt naar haar hoofd. De strakke groene outfit werkt ook niet mee om haar af te koelen. Best lastig al die werkkledij dus. Wanneer ze eenmaal is vrijgelaten, wil ze ook echt vrij zijn. Gelukkig weet ze dat in haar kast nog een los jurkje op haar wacht. En in de achtertuin een speciale plek in de zon.

Multifunctionele Heleen doet genoeg

Nu is ze weer onderweg naar de studio dus voor opnames en tussendoor vindt ze ook nog tijd om haar outfit te delen op Instagram. Maar hierna is het toch echt tijd voor Heleen zelf. Jezelf verwennen is ook uitermate belangrijk en werkpaard van Rooyen weet inmiddels dat rust net zo belangrijk is als hard werken. Ze wisselt de twee dan ook erg graag af en verveelt zich daardoor eigenlijk nooit.

Heleen moet helemaal niks meer

De hardwerkende schrijfster en media kanon Heleen weet dat ze af en toe lekker rust moet pakken. Op dat soort momenten is de zon meer dan welkom. Wanneer de temperatuur hoog oploopt dan heeft de schrijfster bovendien altijd een goed excuus om een periode alleen in haar achtertuin door te brengen. Door niks en niemand kan ze daar gestoord worden en het werk is toch al af. Heleen kan dus eindelijk rusten. Vooral als ze zichzelf en haar jurk nog even in het zonnetje heeft gezet op Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!