Foto: Gwen van Poorten zat met zeer kort rokje vast in de woestijn

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gwen van Poorten heeft een aantal heftige dagen gehad in de woestijn. Zo zat de brunette met een wel heel kort rokje vast in de modder…

Gwen van Poorten flaneert door woestijn in kort rokje

Het was weer tijd voor het jaarlijks terugkerende festival Burning Man. Dit is een festival dat wordt gehouden in de woestijn van Amerika waar verder absoluut niet niks. Het festival staat erom bekend dat het super warm en super zanderig kan worden, dus daar moeten de festivalgangers op voorbereid zijn. Toch is het nog niet vaak voorgekomen wat dit jaar gebeurde op Burning Man en daar was niemand minder dan Gwen van Poorten bij. Zo was er dit jaar geen extreme droogte in de woestijn maar extreme regen. Hierdoor veranderde de woestijn in een grote modderpoel voor alle bezoekers. Het werd behoorlijk ellendig met weinig toegang tot voedsel en drinken. Gelukkig lijkt Gwen van Poorten het toch best leuk te hebben gehad in deze modderpoel of op de dagen voordat het slecht weer werd. Zo heeft de brunette nergens aangekondigd dat ze naar Burning Man ging, totdat ze alweer terug thuis was. Met onderstaande foto kondigde ze op spectaculaire manier aan dat ze er zeker bij was.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten)

De spannende outfit van Gwen van Poorten

Gwen ziet er erg spannend uit op bovenstaande foto, alleen al van de achterkant. Zo draagt de presentatrice een super kort roze rokje met hoge schoenen en sokken. Ook draagt Gwen een knuffel als rugtasje en haar topje is niet goed te zien. Zou Gwen überhaupt een topje aanhebben? Bij de foto schrijft Gwen; ”’what. a. ride.”. Alle volgers van Gwen willen heel graag weten wat Gwen allemaal heeft uitgespookt en meegemaakt. Misschien vertelt Gwen er binnenkort over in haar podcast met Geraldine Kemper.

Gwen van Poorten is bizar blij met fel roze voorwerp

Het is een goede tijd voor presentatrice Gwen van Poorten want ze beinvloed haar volgers steeds meer op verschillende positieve manieren. Zo schreef Gwen al eerder een zelfhulpboek en nu heeft de brunette zelfs een planner uitgebracht. Het is wel duidelijk dat Gwen heel druk bezig is met rust vinden in haar drukke leven en dat wil ze ook erg graag op anderen overbrengen. Vandaar waarschijnlijk ook de nieuwe planneer van Gwen. Op onderstaande foto is te zien hoe blij Gwen is met haar felgekleurde planner.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten)

Lees ook: Video: Geraldine Kemper en Gwen van Poorten lopen rood aan door fantasie over doorschijnende broek

Gwen van Poorten wil een extra man in huis nemen

Geraldine Kemper en Gwen van Poorten bespreken de meest bijzondere onderwerpen in hun podcast De Grote Gwen en Geraldine show. Op onderstaande video is te zien dat Gwen een berichtje voorleest met een verzoek van een volger. Het is een wel erg bijzonder verzoek maar zowel Gwen als Geraldine reageert erg enthousiast.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.