Video: Geraldine Kemper en Gwen van Poorten lopen rood aan door fantasie over doorschijnende broek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine Kemper heeft weer een heerlijk verhaal om te delen en deze keer moeten zij en Gwen van Poorten daar enorm om lachen.

Gwen van Poorten en Geraldine Kemper delen heerlijk verhaal

Wanneer Geraldine Kemper en Gwen van Poorten bij elkaar zijn, dan komen de meest vreemde verhalen naar boven. Dat blijkt wel weer uit de nieuwste aflevering van hun podcast, waarin de twee mooie dames een bijzonder verhaal vertellen. Maar ze komen bijna niet door het verhaal heen. Zodra Geraldine een beetje bij de clue van het verhaal aankomt, begint Gwen zo hard te lachen, dat het hele verhaal moeilijk nog te volgen is. Gelukkig hebben de dames zelf alle plezier van de wereld. En hun volgers zullen er ook weinig moeite mee hebben. Die zien hun twee favoriete personen op de hele wereld genieten. Dat is ook weer wat waard.

Lees ook: Geraldine Kemper heeft haar topje uitgedaan voor extreem foto in de natuur
Geraldine Kemper begint een interessant verhaaltje

Maar waar moesten de dames dan zo hard om lachen? Nou, je kan het hier boven allemaal terugluisteren, maar in het kort ging het hierom. De prachtige blondine had vroeger best wel een crush op iemand die ze zag zwaaien in een grijze gymbroek. Alleen toen ze de beweging nadeed dacht Gwen dat het om de kleine jongeheer van de beschreven man ging. En dus ging ze helemaal stuk om Geraldine, waarvan ze dacht dat ze een bepaald lichaamsdeel nadeed dat flink heen en weer zwaaide. En dat leverde nogal wat hilariteit op bij de dames. Het verhaal pakte natuurlijk voor de podcast van Geraldine Kemper en Gwen van Poorten erg goed uit. Het was weer eventjes smullen voor hun luisteraars.

Lees ook: Foto: Geraldine Kemper draagt helemaal niks onder dit luchtige jurkje
Geraldine bewijst dat ze nog steeds een van de knapste Nederlandse vrouwen is met fotoshoot

De prachtige blondine pakt met haar nieuwste fotoshoot echt helemaal uit. Geraldine Kemper laat eventjes goed zien hoe ze zich van haar beste kant moet tonen. In de reeks mooie kiekjes staat Geraldine te poseren in een wel heel erg spannend trainingspakje. En dat doet haar volgers natuurlijk erg veel goeds. De knappe blondine weet als geen ander hoe ze haar fans een beetje het naar de zin moet maken. En dat bewijst ze met deze fijne plaatjes maar weer eens.

Geraldine Kemper blijft met roze haar even wennen

De prachtige presentatrice heeft onlangs een ingrijpende beslissing gemaakt. Ze heeft een deel van haar blonde haren roze gemaakt. En dat ziet er natuurlijk erg interessant uit, maar ook weer heel erg anders dan wat haar fans van haar gewend zijn. En dat zorgt natuurlijk voor vrij veel ophef. Want deze Geraldine ziet er nog steeds heel erg knap uit, maar is natuurlijk weer eventjes wennen. Maar gelukkig bevalt het roze haar bij al haar fans erg goed.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.