Foto: GTST-actrice Sophie Bouquet is zeer intiem met groot, harig beest

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie is deze grote geluksvogel naast actrice Sophie Bouquet?

Terwijl Sophie Bouquet in Goede Tijden, Slechte Tijden vooral vervelende tijden kent, gaat het in haar echte leven uitstekend met de actrice. Ze heeft alles wat haar hartje begeert, maar er ontbrak nog één ding: een knuffelbeest. Plots lijkt er een spierwit exemplaar haar leven binnengewandeld te zijn. Ze is helemaal weg van haar nieuwe vriend…

Sophie Bouquet knuffelt met nieuwe vriend

Onlangs deelde Sophie Bouquet dan ook een opvallende foto op Instagram. Op deze foto was te zien hoe de brunette achter een groot harig beest zat. Echter leek dit gewoon op de hond van de actrice te gaan, genaamd Appa. Via Instagram vindt Sophie het duidelijk leuk om de schattigste kiekjes van de hond te delen, want dat doet ze maar al te graag. Op de eerste video is te zien hoe de witte harige labradoodle met zijn hoofd uit het autoraam hangt, lekker met de haartjes in de wind. Daarna is de foto te zien waar het allemaal op draait; die hond poserend met Sophie. Het is duidelijk dat Sophie veel geeft om dit grote beest, want vol genot kijkt ze de camera in. Appa lijkt er allemaal niet zoveel om te geven en kijkt met een zwoele blik weg van de camera.

Lees ook: Sophie Bouquet laat volgers extreem genieten met zonnige foto

Sophie Bouquet deelt foto’s in weiland zonder kleding

Onlangs deelde Sophie Bouquet een paar heel opvallende foto’s via Instagram. Op deze foto’s was namelijk te zien hoe de brunette aan het poseren was voor verschillende foto’s midden in een grasveld. Nu zou je denken, wat is daar opvallend aan? Nou, de actrice had verdacht weinig kleding aan. Althans, weinig, bijna helemaal geen kleding aan. Dat Sophie er niet vies van is om soms vrij pikant te poseren, en pikante outfits te dragen, mag geen verrassing meer zijn. Maar deze fotoshoot slaat alles. Midden in de buitenlucht, met niks aan, slechts een broekje, is wel heel ver. Haar bovenkant weet ze dan ook goed te bedekken met wat bloemen, anders mocht deze foto natuurlijk niet online. Hiermee weet ze al haar volgers voor haar te winnen. De actrice weet wat ze doet. Maar bovendien vindt Sophie het ook gewoon heel leuk en spannend om een beetje intiem en pikante foto’s te schieten. En ze mag er tenslotte ook gewoon zijn, dus voor de mannelijke volgers is het geen straf! Zien we binnenkort nog meer van dit soort foto’s? Of gooit de actrice het dit keer over een andere boeg, en laat het erbij voor wat het is. Haar volgers groeien er wel flink door; de brunette zit nu al op bijna 25 duizend volgers! Dat is niet niks..

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Irene Schouten zet haar mooie meiden in voor zonnig vakantiekiekje

Irene Schouten heeft een welverdiende vakantie ingelast voor zichzelf. En tijdens die vakantie moet ze even haar mooie meiden laten zien!

Nicol Kremers deelt eerste foto’s van pikante betaalde website

Nicol Kremers van Massa Is Kassa heeft een nieuwe inkomstenbron. Ze gaat geld vragen aan haar fans voor bijzondere foto's.

Foto: Kim Kötter wordt kletsnat tijdens gekke shoot

Kim Kötter heeft weer eens een gekke foto van zichzelf gemaakt in spannende badkleding. En daar raakt ze helemaal doorweekt!