Sophie Bouquet laat volgers extreem genieten met zonnige foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet weet wel hoe ze mooie foto’s moet maken, maar toch weet ze af en toe nog te verbazen met een waanzinnig goed plaatje. 

Actrice Sophie Bouquet is de reden dat vele mensen nog steeds elke keer braaf naar GTST kijken. Zonder de knappe actrice zou het programma toch een klein beetje instorten. Sophie is namelijk een ontzettend knappe verschijning waar mensen graag naar willen kijken. Dat weet Sophie ook en daarom maakt ze haar volgers vaak blij met een mooie foto. Het weer was de afgelopen tijd echt extreem goed, wat Sophie een goed excuus gaf om extra zonnige foto’s te maken. Die deelt ze nu via haar Instagram.

Lees ook: Video: Sophie Bouquet proeft van voedzaam wormpje

Sophie maakt zonnige foto voor volgers

Sophie dankt veel aan haar volgers, die altijd weer trouw voor haar klaar staan. Hoog tijd dus om die even in het zonnetje te zetten. En dat doet Sophie door zelf even in het zonnetje te gaan staan. Want Sophie weet dat haar volgers het meest gelukkig worden van een nieuwe foto van de prachtige actrice. Dus trekt ze een leuk jurkje aan en poseert ze in het felle zonlicht. Het pakt goed uit voor de actrice, want de foto die ze maakt is absoluut een winnaar. Sophie mag zeker vaker dit soort foto’s maken.

Sophie keurt nieuwe casting foto

Maar haar volgers worden getrakteerd op nog meer mooie foto’s van de actrice. Sophie heeft namelijk een nieuwe castingfoto en die moet natuurlijk wel even goedgekeurd worden door haar publiek. Dus zet ze de foto ook even op Instagram zodat haar volgers kunnen meegenieten. Met een zwoele blik kijkt Sophie richting de camera. Als ze met deze foto nog niet de rol weet te scoren, dan is er wat mis. Er is in ieder geval één ding zeker: Sophie kan absoluut mooie foto’s maken.

Sophie heeft intieme fotoshoot met zichzelf

Op een van haar laatste foto’s is Sophie wel heel erg intiem met zichzelf. Door middel van een spiegel weet de actrice om zichzelf te beminnen. Zo zijn er opeens twee van Sophie en dat is helemaal niet verkeerd. Het is dan toch jammer dat Sophie geen tweelingzus heeft, want meer  van Sophie is natuurlijk altijd een goed idee. De foto bevalt in ieder geval erg goed. Sophie lijkt het ook erg naar haar zin te hebben. Misschien dat de knappe actrice wel vaker moet experimenteren met het maken van mooie foto’s. Het is duidelijk iets waar haar interesse ligt. En het wordt door haar volgers ook flink gewaardeerd.

Sophie is artistiek

Of ze nu in de zon of voor de spiegel poseert, Sophie blijft een erg artistieke vrouw. Misschien wordt het eens tijd dat Sophie mee ging doen aan Het Perfecte Plaatje. De foto’s die ze maakt zijn namelijk van een bijzonder goede kwaliteit en hebben altijd wel iets kunstzinnigs over zich. Hopelijk blijft Sophie nog een tijdje doorgaan met het maken van mooie foto’s. Niet alleen is ze daar heel erg goed in, maar daar zou ze haar volgers ook een groot plezier mee doen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Max Verstappen treitert Ricciardo tijdens persconferentie

Max Verstappen laat de kind in zichzelf naar boven komen. Hier heeft Daniel Ricciardo alleen maar last van!

Ashley Zaat deelt spannende video van backstage party in korte jurkjes

Ashley Zaat is altijd kleurrijk gekleed. Ook nu heeft ze weer een heerlijk kleurrijk jurkje aan.

Video: Wilde Dionne Stax laat zich zakken in strak tuigje

Dionne Stax verbaast haar volgers elke keer weer. Nu doet ze gekke dingen in een wel erg strak tuigje!