Foto: GTST-actrice Bertrie Wierenga is meest verleidelijke Maria Magdalena ooit in The Passion

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bertrie Wierenga speelt de rol van Maria Magdalena! Met deze foto’s bewijst de beeldschone actrice dat je dit jaar écht The Passion moet kijken!

Bertrie Wierenga speelt Maria in The Passion

De 33-jarige Bertrie Wierenga mag dit jaar de rol van Maria Magdalena vertolken in ‘The Passion’ en ‘The Passion Hemelvaart’. Het gaat om een relatief nieuwe rol in het muzikale paasevenement, die vorig jaar door de 42-jarige Kim-Lian van der Meij als eerst vertolkt werd. GTST-actrice Bertrie vertelt alvast hoe groot ze de eer vindt om deze onderbelichte en controversiële volgeling van Jezus Christus te mogen spelen. The Passion is te zien bij KRO-NCRV op NPO 1. Het belooft een groot muzikaal spektakel te worden. Wil je het met eigen ogen live zien? Dan is dat zeker mogelijk! Het evenement vindt plaats in Harlingen, en is geheel gratis voor bezoekers en toegankelijk voor iedereen.

Lees ook: Wow: GTST-actrice Bertrie Wierenga doet overdreven dansje in

Verleidelijke Bertrie Wierenga is perfecte Maria Magdalena

We kennen Bertrie Wierenga van haar geweldige acteerwerk in, onder andere, het Nederlandse televisieprogramma GTST. Ze speelt hier de rol van Shanti. De prachtige vrouw is erg actief op haar sociale media en is niet verlegen van een gekke of juist onthullende foto. Bertrie is naast de rol Shanti, ook de perfecte kandidaat voor de rol Maria Magdalena. Er wordt soms gefluisterd dat Maria Magdalena de verleidster van Jezus was, en dat verleidelijke heeft Bertrie ook zeker in huis! De actrice wist tijdens haar GTST-entree meteen alle kijkers te binden met haar geweldige haren en prachtige blauwe ogen waar je jezelf helemaal in kan verliezen! Hoewel het natuurlijk lastig is om Kim-Lian van der Meij op te volgen, weten we zeker dat Bertrie een onuitwisbare indruk achter gaat laten!

Lees ook: Video: Bertrie Wierenga onthult geheim bij Andy in de Auto

De relatie tussen Bertrie Wierenga en Dorian Bindels

Het koppel is super gelukkig met elkaar buiten hun werk. Samen hebben ze allebei een rol in GTST en daardoor is het erg belangrijk om werk en privé gescheiden te houden zeggen ze. Het is vooral prettig dat we elkaar thuis niets uit hoeven te leggen over werk”, vertelt Dorian. In het begin moeten de twee wel zoeken naar de juiste vorm. “Wanneer zijn we collega’s en wanneer geliefden? Sowieso geldt voor toneelspelen dat privéomstandigheden niet mee de vloer op gaan. Het helpt dat Daan en Shanti puur platonisch, dus diep contact te hebben en dat de personages gelukkig ver afstaan van wie Bertrie en ik zijn. Wat Dorian wel bijzonder vindt, is dat Shanti – het personage dat Bertrie speelt – zwanger is. “Je fantaseert er weleens over hoe dat eruit zou zien en dan gebeurt het door de serie voor je ogen. Maar meestal is wat Daan en Shanti meemaken gelukkig zo’n bizarre ‘ver-van-mijn-bed’-show dat we erom kunnen lachen.”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!