Video: Bertrie Wierenga onthult pikant geheim bij Andy in de Auto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bertrie Wierenga doet een wel hele pikante onthulling tijdens de serie Andy in de Auto. Wat heeft de knappe actrice allemaal te melden?

Bertrie is niet zo heel erg goed in het bewaken van geheimen. Daarom had iemand haar ook moeten stoppen voordat ze in de auto stapte bij Andy van der Meijde. In zijn programma Bij Andy in de Auto, doet Andy allemaal interviews met bekende Nederlanders in de hoop dat zij iets onthullen over hun leven. Andy begeeft zich daarmee in dezelfde kweekvijver als personen zoals Yvonne Coldeweijer, alleen vraagt Andy op de man af de spannende vragen. De meeste van zijn gasten weten hun lippen wel goed op elkaar te houden, maar soms glipt er wel eens wat doorheen. Nu ook bij Bertrie Wierenga, die beter haar mond had kunnen houden over een bepaalde onthulling rondom Goede Tijden, Slechte Tijden. Wees gewaarschuwd, spoilers volgen.

Lees ook: Wow: GTST-actrice Bertrie Wierenga doet overdreven dansje in badkleding

Bertrie heeft het in GTST nogal zwaar op het moment

Op dit punt in de serie heeft het personage van Bertrie, Shanti, het nogal zwaar in GTSTDe zomer cliffhanger is net geweest en dat betekent dat kijkers weken moeten wachten totdat ze te weten komen hoe Goede Tijden, Slechte Tijden verder gaat. Shanti had nogal een horror bevalling in de laatste aflevering. Haar karakter was al een tijdje zwanger en tijdens de spannende laatste aflevering voor de zomerstop was het dan eindelijk zover. Shanti mocht bevallen. Alleen ging dat niet zo soepel als je wellicht zou hopen. Shanto kermde het uit van de pijn, een goed staaltje acteerwerk van Bertrie Wierenga natuurlijk, en het leek even heel erg fout af te lopen. De scene was nogal heftig om te zien, maar Bertrie heeft hem voor haar volgers nog even los gedeeld.

Heeft Bertrie de GTST cliffhanger verpest tijdens Andy in de Auto?

Dat ziet er absoluut niet goed uit. Het lijkt er op alsof Shanti niet meer onder de mensen van Meerdijk is. En de acteurs van GTST worden ook opgedragen om absolute geheimhouding vol te houden. Er mag aan niets en niemand iets worden losgelaten over het vervolg van de serie. Bertrie heeft de memo niet helemaal duidelijk begrepen. In het programma Andy in de Auto weet Andy van der Meijde de knappe actrice iets te doen onthullen over haar lot in de serie. Bertrie verklapt min of meer dat haar personage Shanti in GTST haar horror bevalling heeft overleefd. Aangezien de zomer cliffhangers van GTST tot nu toe altijd geheim zijn gehouden, is dit wel een pikante onthulling! Of dit foutje nog gevolgen heeft voor Bertrie is niet bekend. Het zal allemaal wel met een sisser aflopen. Maar het is natuurlijk wel een flinke verspreking voor de actrice uit de langstlopende soap van Nederland.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Presentatrice Holly Mae Brood ziet wazig tijdens opnames Love Island

Holly Mae Brood heeft het maar druk met haar werk. Je zou denken dat de Love Island-presentatrice zich heel goed moet focussen als de camera op haar gericht staat. Deze foto's bewijzen het tegendeel!

Video: Romy Monteiro slaapt niet meer thuis na aanvaring met insluiper

Romy Monteiro heeft een erg zware avond gehad! De zangeres kreeg de schrik van haar leven toen ze haar slaapkamer binnenliep. Het is zo erg dat Romy niet meer thuis durft te slapen...

Kelly Piquet deelt foto in slaapkamer met Max Verstappen

Kelly Piquet heeft momenteel een aantal weken de tijd om even bij te komen. En dat doet ze natuurlijk samen met Max Verstappen.