Video: Bertrie Wierenga onthult geheim bij Andy in de Auto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bertrie Wierenga doet een wel hele onthulling tijdens de serie Andy in de Auto. Wat heeft de knappe actrice allemaal te melden?

Bertrie is niet zo heel erg goed in het bewaken van geheimen. Daarom had iemand haar ook moeten stoppen voordat ze in de auto stapte bij Andy van der Meijde. In zijn programma Bij Andy in de Auto, doet Andy allemaal interviews met bekende Nederlanders in de hoop dat zij iets onthullen over hun leven. Andy begeeft zich daarmee in dezelfde kweekvijver als personen zoals Yvonne Coldeweijer, alleen vraagt Andy op de man af de spannende vragen. De meeste van zijn gasten weten hun lippen wel goed op elkaar te houden, maar soms glipt er wel eens wat doorheen. Nu ook bij Bertrie Wierenga, die beter haar mond had kunnen houden over een bepaalde onthulling rondom Goede Tijden, Slechte Tijden. Wees gewaarschuwd, spoilers volgen.

Lees ook: Wow: GTST-actrice Bertrie Wierenga doet overdreven dansje in
Bertrie heeft het in GTST nogal zwaar op het moment

Op dit punt in de serie heeft het personage van Bertrie, Shanti, het nogal zwaar in GTST. De zomer cliffhanger is net geweest en dat betekent dat kijkers weken moeten wachten totdat ze te weten komen hoe Goede Tijden, Slechte Tijden verder gaat. Shanti had nogal een horror bevalling in de laatste aflevering. Haar karakter was al een tijdje zwanger en tijdens de spannende laatste aflevering voor de zomerstop was het dan eindelijk zover. Shanti mocht bevallen. Alleen ging dat niet zo soepel als je wellicht zou hopen. Shanto kermde het uit van de pijn, een goed staaltje acteerwerk van Bertrie Wierenga natuurlijk, en het leek even heel erg fout af te lopen. De scene was nogal heftig om te zien, maar Bertrie heeft hem voor haar volgers nog even los gedeeld.
Heeft Bertrie de GTST cliffhanger verpest tijdens Andy in de Auto?

Dat ziet er absoluut niet goed uit. Het lijkt er op alsof Shanti niet meer onder de mensen van Meerdijk is. En de acteurs van GTST worden ook opgedragen om absolute geheimhouding vol te houden. Er mag aan niets en niemand iets worden losgelaten over het vervolg van de serie. Bertrie heeft de memo niet helemaal duidelijk begrepen. In het programma Andy in de Auto weet Andy van der Meijde de knappe actrice iets te doen onthullen over haar lot in de serie. Bertrie verklapt min of meer dat haar personage Shanti in GTST haar horror bevalling heeft overleefd. Aangezien de zomer cliffhangers van GTST tot nu toe altijd geheim zijn gehouden, is dit wel een onthulling! Of dit foutje nog gevolgen heeft voor Bertrie is niet bekend. Het zal allemaal wel met een sisser aflopen. Maar het is natuurlijk wel een flinke verspreking voor de actrice uit de langstlopende soap van Nederland.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...