Foto: Geraldine Kemper viert vrijheid in knalgeel strak topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine Kemper loopt er vrolijk bij op Bevrijdingsdag. Ze viert de vrijheid en de zon met een knalgeel, strak bovenstuk en een erg strak schema. Waar gaat ze zo snel naar toe?

Geraldine Kemper houdt van doorstappen. Als je met haar naar een bevrijdingsfestival gaat is dat goed te merken. Er moet niet alleen gefeest worden, maar dat feesten moet in rap tempo. Het brok energie stapt door de menigte alsof ze niks anders gewend is en geen moment zit ze stil. Ze lijkt zelfs weinig tijd en aandacht voor de camera te hebben. Zonde, want ze heeft een erg leuke outfit aan waarmee ze vliegensvlug door de menigte beweegt. Een spijkerbroek en erg strak, knalgeel topje zorgen ervoor dat de presentatrice met hoge snelheid door de menigte kan gaan en geen moment mist van alle actie. Ze kent geen moment rust en hanteert een erg strak schema. En dat op een dag waar “vrij leven” juist centraal staat. Ook haar keuze voor een wellicht “verstikkend” topje is wel wat vreemd op de dag van de vrijheid.

Lees ook: Geraldine Kemper deelt zeer foto van ‘Koningin Máxima’

Geraldine Kemper viert vrijheid als vanouds

Na meerdere jaren niet echt vrij te kunnen zijn is het tijd voor Geraldine om helemaal los te gaan en alles uit de kast te trekken. Deze energieke verschijning toont dat ze alle energie die ze heeft opgespaard de afgelopen feest vrije jaren in een keer eruit laat. De vrijheid wordt bovendien gevierd in de zon. Geraldine, presentatrice van onder andere Expeditie Robinson, is van wat zon niet vies natuurlijk. Ze wist al van te voren dat deze bevrijdingsdag ook nog een zonnige zou worden en kiest dus de gele top om ook die ster te vieren. Zou ze de zon van de eilanden in Expeditie Robinson ook niet gewoon erg missen?

Geraldine Kemper pakt zon

Geraldine is in een vrolijke bui en dat komt natuurlijk door de nodige vitamine D. Ze mist ondertussen vast wel de stevige son en lekkere warmte uit het avontuurlijke tv programma waar ze nog even niet aan de slag kan gaan. Een nieuw seizoen duurt nog even en voorlopig moet ze het dus doen met programma’s hier in Nederland. En in Nederland weet je het maar nooit met het weer. Het kan elke kant op gaan. Geraldine toont wel dat ze hoopt op een verdere, zonnige lente en zomer met nog vele festivals buiten en strakke topjes door een gele te dragen. Als de warmte niet komt van de zon, dan brengt Geraldine die zelf maar mee.

Geraldine speelt met de camera

Ze valt op te midden van iedereen, maar weet toch anoniem genoeg te blijven ondertussen om niet continu lastig gevallen te worden. Als BN’er kan het wel behoorlijk lastig zijn soms om fans te ontwijken, maar op dit festival lijkt de gele verschijning met rust gelaten te worden. Ze kan het niet laten om toch even een filmpje op te nemen. Nu ze even wat minder te doen heeft, is de camera warm houden natuurlijk wel slim.

Presentatrice laat zich helemaal gaan

Eenmaal voor de camera geplaatst, in opvallende kleding kan ze zich helemaal laten gaan, deze jonge presentatrice. Zoals we van haar gewend zijn houdt ze niks achter. Enkel gewapend met een biertje en een glimlach heeft Geraldine in de zon de hele dag plezier. Na twee jaar binnen gevangen te zijn tijdens Bevrijdingsdag is dat ook niet heel gek natuurlijk. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Bertrie Wierenga duwt haar eigen klaprozen flink tegen elkaar aan in zomers jurkje

Bertrie Wierenga weet haar grote troeven helemaal tegen elkaar aan te persen terwijl ze omringd is door bloemen en een zomers jurkje draagt!

Emma Heesters drukt in auto op knopje en krijgt hem zo omhoog (video!)

Emma Heesters drukt op haar knopje in de auto en zorgt hiermee voor flink wat beweging. Ze schrikt er zelfs een beetje van. 

EK Voetbal: Matthijs de Ligt hoopt dat hij na wedstrijden even langs mag wippen bij vrouw Annekee

Matthijs de Ligt en Annekee Molenaar zijn pas net getrouwd. Nu moet Matthijs meteen naar Duitsland voor het EK, maar hij hoopt wel even langs te mogen wippen bij zijn vrouw.