Foto: Geraldine Kemper laat je spannendste plek van het nieuwe Big Brother huis zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het Big Brother huis is vernieuwd. En presentatrice Geraldine Kemper laat je maar al te graag alle spannende plekjes zien. 

Geraldine Kemper loopt al even mee met het programma Big Brother. Als presentatrice houdt ze je op de hoogte van alle spannende momenten die er in het huis plaatsvinden. Het huis bevat voor haar geen enkel geheim meer. En daarom deelt Geraldine ook even een kleine tour van het huis zodat jij weet wat je precies kan verwachten als Big Brother straks weer begint. Dat is toch wel zeer attent van haar, dan weet je al gelijk alle belangrijke plekjes, zodat je maximaal voorbereid bent voor het nieuwe seizoen.

Lees ook: Geraldine Kemper geniet intens op heerlijke vakantie foto
Geraldine zit ook al helemaal klaar voor nieuwe seizoen Big Brother

Net als de rest van Nederland heeft Geraldine ook nauwelijks kunnen wachten op de start van het nieuwe seizoen van Big Brother. Ze zit dan ook te popelen tot het spannende programma weer van start gaat. Geraldine is dan misschien een van de presentatoren van het programma, maar dat betekent niet dat ze minder van Big Brother kan genieten dan de rest van de kijkers. Voor haar is het ook elke week weer een grote verassing wat er in het huis is gebeurd. En ze vindt het dan ook heerlijk om up to date te blijven met de laatste ontwikkelingen. Wel krijgt ze natuurlijk als onderdeel van het  Big Brother team alle nieuwtjes net even wat eerder dan de rest van Nederland, maar ze smult er net zo hard van. Voor Geraldine kan de start van het nieuwe seizoen dus niet vroeg genoeg komen.
Geraldine wenst je nog een gezond 2022 met fruitige foto

Voor Geraldine zijn een gezonde voeding en genoeg beweging enorm belangrijk. Daarom wil ze ook iedereen aansporen om meer gezond te gaan eten. Bijvoorbeeld door meer fruit te consumeren. Om dat te bereiken poseert ze nog even met wat stukken fruit in haar hand om iedereen een fijn en dus vooral gezond nieuwjaar te wensen. Als het aan Geraldine ligt eet iedereen straks elke dag minstens een peertje voordat ze de deur uit gaan. Als je het advies van lifecoach Geraldine opvolgt, zal je leven er in ieder geval een stuk gezonder uitzien. En wie wil dat nou niet?
Geraldine mag voortaan weer elke week aan de slag voor Big Brother

Met wekelijkse live shows hoeft Geraldine zich de komende weken niet te vervelen. Elke week mag ze de kijkers thuis het laatste nieuws vertellen vanuit het Big Brother huis. Ook kan je als kijker natuurlijk gewoon de livestream volgen. Die staat de hele week dag en nacht aan zodat je niks hoeft te missen van al het drama. Zo blijf je als kijker van Big Brother optimaal op de hoogte.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!