Foto: Doodsbange Laetitia Gerards heeft bescherming nodig tijdens Wie Is De Mol

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Daar is die dan, de lasergame opdracht, het vaste onderdeel van Wie is de MolAlleen Laetitia Gerards kan er iets minder van genieten. 

“Kan iemand mij beschermen?” roept Laetitia Gerards in angst, terwijl ze weg duikt achter een stuk hout. Het is het startsein van de lasergame opdracht, die zo oud is als WIDM zelf. Elk seizoen komt deze opdracht wel in een bepaalde vorm terug. En er zijn altijd kandidaten die in hun broek poepen van angst bij het idee. Het is dan ook een hele spannende opdracht binnen Wie is de Mol? Laetitia kan tijdens dit onderdeel dan ook wel wat bescherming gebruiken. Daarom roept de operazangeres met de vuurrode haren zo wild om zich heen in de preview van de volgende aflevering.

Lees ook: Laetitia Gerards speelt smerig spelletje op nieuwe foto Wie Is De Mol

Laetitia is toch minder stoer dan haar foto deed vermoeden

Voor veel mensen is dit seizoen van Wie is de Mol? de eerste keer dat zij in aanraking komen met de beeldschone roodharige operazangeres Laetitia Gerards. De prachtige vrouw is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest grote zangeressen binnen haar vakgebied, maar heeft daarbuiten nog maar weinig in de belangstelling gestaan. Daar komt met haar deelname aan WIDM nu eindelijk verandering in. Mensen weten nu allemaal wie Laetitia is. En dus moet de knappe zangeres het opnemen tegen alle verwachtingen die mensen van haar hebben. Zou dachten mensen na het zien van de onderstaande foto dat Laetitia wel een beetje power in huis zou hebben. Maar nu blijkt ze in de lasergame opdracht toch wel veel weg te duiken en om hulp te roepen. Laetitia is dus toch een tikkeltje minder stoer dan mensen in eerste instantie dachten. Niet dat het heel erg is, haar leuke en spontane persoonlijkheid en prachtige figuur maken een hoop goed.
Wordt Laetitia de winnaar van WIDM?

Met haar grote hoeveelheid charisma, flink doorzettingsvermogen en hoge intelligentie maakt Laetitia Gerards grote kans op de winst dit seizoen. Tenzij ze natuurlijk de Mol is. Maar dan zou ze op een bepaalde manier natuurlijk ook gewoon gewonnen hebben. Laetitia weet het spelletje tot nu toe heel erg goed te spelen. Niet alleen houdt ze de meest belangrijke informatie voor zichzelf en vertrouwt ze niemand volledig, ook weet ze af en toe wat herrie te schoppen en de juiste vragen te stellen aan haar medekandidaten om te ontfutselen wie zij als verdachte zien. Laetitia gebruikt een gezonde combinatie van ruwe aantrekkingskracht en verleidelijke charme om verder te komen in het spannende spelletje. En dat gaat haar natuurlijk hartstikke goed af. Het zou niemand verbazen als Laetitia met de winst naar huis gaat. Maar zelfs als ze niet de winnaar wordt is de kans groot dat ze het nog best wel even vol houdt. En dat vinden de kijkers van WIDM natuurlijk helemaal niet erg. Het is namelijk absoluut geen straf om te mogen kijken naar Laetitia Gerards.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?