Foto: Freek Vonk jaagt beeldschone vriendin Franka Vedder definitief weg

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Freek Vonk en Franka Vedder zijn officieel uit elkaar. Dat laten ze weten op hun Instagram profiel. Hoe kon dit gebeuren?

Heeft Freek Vonk prachtige vriendin weggejaagd?

Het is over tussen Freek Vonk en zijn beeldschone vriendin Franka Vedder. De twee zijn definitief uit elkaar gegaan als koppel. de reden? Te weinig tijd voor elkaar vanwege hun werk. Tenminste, dat is wat ze naar buiten brengen. Werk was ook de reden dat het niet werkte tussen Freek Vonk en Eva Jinek. Je zou denken dat Freek in de tussentijd wat geleerd heeft. Misschien speelt er ook wel wat anders mee, want Freek had de laatste tijd ook wel weer wat smerigs meegemaakt.

Freek Vonk heeft larven in zich kruipen

Misschien dat de bioloog zijn vriendin ook wel een beetje weggejaagd heeft. Hij had namelijk een tijd lang larven in zijn been zitten. Hoe de jonge larven daar gekomen zijn is een beetje een raadsel, maar Freek liet ze zitten als experiment tot er twee overleden. Toen moesten ze er echt uit. Dat zou nog wel eens de druppel kunnen zijn geweest voor zijn knappe vriendin om Freek de deur te wijzen. Want wie wil er nou een vriend met larven in zijn been?

Lees ook: Wow: Freek Vonk boft enorm met beeldschone vriendin Franka Vedder

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Prof. dr. Freek Vonk (@freekvonk)

Freek en Franka lijken goed uit elkaar te gaan

Het stel lijkt wel op een goede en gezonde manier uit elkaar te gaan. Freek deelt een aantal hele lieve kiekjes van hem samen met zijn vriendin om het nieuws bekend te maken. “Via deze weg willen we laten weten dat we hebben besloten om uit elkaar te gaan. Helaas bleek het voor ons een onoplosbare puzzel om onze levens op elkaar af te stemmen. Ondanks dat dit voor ons beiden heel verdrietig is, kijken we óók terug op twee heel mooie en liefdevolle jaren, waarin we ontzettend dierbare herinneringen hebben gemaakt.” Lastig afstemmen zou kunnen natuurlijk, maar dat heeft waarschijnlijk met meer dan alleen tijd te maken. Want het zou zomaar kunnen dat Franka een halt wilde toeroepen aan de gekke stunts van Freek, zoals een larve in zijn lichaam opvoeden. Toch blijven de twee voorlopig contact hebben, maar dan als vrienden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Franky (@franky.vedder)

Franka Vedder is een prachtige blondine

Freek Vonk weet niet wat hij heeft laten gaan, want Franka Vedder is een ongelooflijk knappe blondine. De prachtige vrouw heeft niet alleen een perfect lichaam, maar ook nog eens een van de meest verleidelijke gezichten die je kan bedenken. Daarom waren zoveel mensen ook jaloers op Freek, omdat hij het wel voor elkaar kreeg om haar voor zijn karretje te spannen. Maar nu ze weer op de markt is heeft heel Nederland opeens weer kans bij deze bloedmooie dame. En daar worden de Nederlandse mannen natuurlijk wel gelukkig van.

Lees ook: Freek Vonk ontdekt ‘Beast’ Badr

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Franky (@franky.vedder)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.