Wow: Freek Vonk boft enorm met beeldschone vriendin Franka Vedder

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is alweer eventjes geleden dat het bekend werd wie Freek Vonk momenteel aan het daten is, maar elke keer als deze vrouw voorbij komt, steelt ze de show! Freek boft maar!

Freek Vonk heeft relatie met Franka Vedder

We kennen hem allemaal: Freek Vonk. Hij is al lange tijd televisiebioloog en een voorbeeld voor kinderen die hij leert over de natuur. Hij reist regelmatig de wereld af om nieuwe en bijzondere dieren op te zoeken. Een tijdje geleden heeft hij een wel héél bijzonder knuffeldiertje gevonden. Hij was op slag verliefd. Franka Vedder is sinds eind 2021 de nieuwe vriendin van de televisiebioloog. Deze vrouw is oogverblindend mooi en dus mag Freek zich de gelukkigste man op aarde noemen. De blonde Franka is een succesvolle onderneemster met een eigen bedrijf waarin ze haar eigen ontworpen sieraden verkoopt. Het leeftijdsverschil tussen de twee is maar liefst twaalf jaar. Freek is zelf 39 jaar en zijn prachtige vriendinnetje is 27. Die heeft ‘ie dus goed aan de haak geslagen! Bij de bekendmaking van hun relatie kwamen er allerlei reacties naar boven waar verschillende grapjes werden gemaakt. De meest voorkomende was misschien wel dat Freek een tijger aan de haak heeft geslagen.
Maak kennis met Franka Vedder!

Je hebt al even kort wat gehoord over de geweldig mooie Franka Vedder, maar meer informatie kan zeker geen kwaad bij deze beeldschone blondine. Je hoort het al; Franka is dus een prachtige blondine. Daarnaast is ze ook een hele succesvolle onderneemster met haar eigen sieradenbedrijf Franky Amsterdam. Haar sieraden, vooral oorbellen, zijn te kopen in winkels zoals de Bijenkorf en haar eigen vestiging in Amsterdam. Vaak staat ze zelf model voor haar prachtige sieraden. Die oogverblindende foto’s komen dan voorbij op haar Instagram account en er is geen ziel die daar over klaagt! Naast een prachtig gezichtje heeft deze blondine ook nog een heerlijk lijf, erg kusbare lipjes én ogen om in weg te dromen. Met Freek lijkt ze ontzettend gelukkig. Er komen namelijk regelmatig foto’s voorbij van het stel met een lach op hun gezicht van oor tot oor. In één van de foto’s zegt Franka zelfs: “Altijd buikpijn van het lachen met jou”. Dat zit wel goed dus!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!