Freek Vonk ontdekt ‘Beast’ Badr

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het zal je vast niet zijn ontgaan: hét aankomende gevecht tussen Rico Verhooeeeven en Badr ‘Bad Doy’ Hari. 21 december – de kortste dag van het jaar – lijkt de avond der avonden te gaan worden. Het is voor Badr namelijk dé kans om zich te wreken op family man Rico, nadat hij de vorige wedstrijd moest opgeven vanwege een armblessure.

Team Badr v.s. Team Rico

Dat de twee kickbokslegendes een flinke fanbase hebben wisten we natuurlijk wel. Zo steken BN’ers als Kaj Gorgels, Timor Steffens en YouTuber Joel Beukers niet onder stoelen of banken dat ze team Rico zijn. Bekende Nederlanders als Lil’ Kleine en Arie Boomsma daarentegen zijn op hun beurt weer die hard team Badr. Kortom: zo’n beetje iedereen kiest partij in deze Nederlandse kickbokswedstrijd van het decennium.

Een onverwachte fan

Een fan, die voor de meesten uit een totaal onverwachte hoek komt, is niemand minder dan bioloog Freek Vonk. Op Instagram sprak hij zijn voorkeur uit, en die was heel verrassend!

Vonk is dus gewoon één van de meest prominente leden van Badrs Army. Dat liet ons eerlijk gezegd wel enigszins verbaasd achter. Als we het over het Badr Army hebben, is de ietwat hysterische, maar altijd goedlachse Freek Vonk nu niet bepaald de eerste persoon die in je opkomt. Sterker nog: Freek Vonk en kickboksen verwacht je überhaupt nooit in dezelfde zin. Tenzij er ‘houdt niet van’ tussen had gestaan althans.

 

Freek ontdekt nieuw ‘beast’

Freek Vonk en kickboksen zijn een heuse ‘match made in heaven zijn’. In tegenstelling tot de meeste fans, kijkt Freek de sport waarschijnlijk niet voor het spektakel en de bijbehorende adrenaline boost. Nee, Freek bekijkt de sport vanuit een heel ander oogpunt. Een biologenoogpunt welteverstaan. Freek Vonk kijkt de wedstrijden om nieuwe echte ‘beasts’ te ontdekken.

Een van de door Freek ontdekte soorten is ‘Beast’ Badr in ieder geval. Zo deelde hij dit nieuws via een reactie op de Instagrampost van Hari, waarin hij zijn bevindingen met de wereld deelde. Zal de nieuwste ontdekking van Freek er morgen met de overwinning vandoor gaan? We shall see.

 Actueel Freek Vonk ontdekt 'beast' Badr ACTUEEL Freek Vonk ontdekt ‘beast’ Badr Plantenbak By PLANTENBAK - 20 DECEMBER 2019 3 0 FREEK VONK ONTDEKT ‘BEAST’ BADR

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?