Freek Vonk ontdekt ‘Beast’ Badr

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het zal je vast niet zijn ontgaan: hét aankomende gevecht tussen Rico Verhooeeeven en Badr ‘Bad Doy’ Hari. 21 december – de kortste dag van het jaar – lijkt de avond der avonden te gaan worden. Het is voor Badr namelijk dé kans om zich te wreken op family man Rico, nadat hij de vorige wedstrijd moest opgeven vanwege een armblessure.

Team Badr v.s. Team Rico

Dat de twee kickbokslegendes een flinke fanbase hebben wisten we natuurlijk wel. Zo steken BN’ers als Kaj Gorgels, Timor Steffens en YouTuber Joel Beukers niet onder stoelen of banken dat ze team Rico zijn. Bekende Nederlanders als Lil’ Kleine en Arie Boomsma daarentegen zijn op hun beurt weer die hard team Badr. Kortom: zo’n beetje iedereen kiest partij in deze Nederlandse kickbokswedstrijd van het decennium.

Een onverwachte fan

Een fan, die voor de meesten uit een totaal onverwachte hoek komt, is niemand minder dan bioloog Freek Vonk. Op Instagram sprak hij zijn voorkeur uit, en die was heel verrassend!

Vonk is dus gewoon één van de meest prominente leden van Badrs Army. Dat liet ons eerlijk gezegd wel enigszins verbaasd achter. Als we het over het Badr Army hebben, is de ietwat hysterische, maar altijd goedlachse Freek Vonk nu niet bepaald de eerste persoon die in je opkomt. Sterker nog: Freek Vonk en kickboksen verwacht je überhaupt nooit in dezelfde zin. Tenzij er ‘houdt niet van’ tussen had gestaan althans.

Dit bericht bekijken op Instagram

 

R U T H L E S S #BadrArmy #TheyAreNotPrepared

Een bericht gedeeld door Badr Hari (@badrhariofficial) op

 

Freek ontdekt nieuw ‘beast’

Freek Vonk en kickboksen zijn een heuse ‘match made in heaven zijn’. In tegenstelling tot de meeste fans, kijkt Freek de sport waarschijnlijk niet voor het spektakel en de bijbehorende adrenaline boost. Nee, Freek bekijkt de sport vanuit een heel ander oogpunt. Een biologenoogpunt welteverstaan. Freek Vonk kijkt de wedstrijden om nieuwe echte ‘beasts’ te ontdekken.

Een van de door Freek ontdekte soorten is ‘Beast’ Badr in ieder geval. Zo deelde hij dit nieuws via een reactie op de Instagrampost van Hari, waarin hij zijn bevindingen met de wereld deelde. Zal de nieuwste ontdekking van Freek er morgen met de overwinning vandoor gaan? We shall see.

Actueel Freek Vonk ontdekt 'beast' Badr ACTUEEL Freek Vonk ontdekt ‘beast’ Badr Plantenbak By PLANTENBAK - 20 DECEMBER 2019 3 0 FREEK VONK ONTDEKT ‘BEAST’ BADR

Laatste nieuws

Foto: Hijgende Bridget Maasland bereikt hoogtepunt tijdens vakantie

Bridget Maasland heeft op haar vakantie in Denemarken een klein beetje last van hoogtevrees. Maar gelukkig maakt Estevana Polman de reis goed. 

Foto: Dionne Stax zet zichzelf voor schut achter de schermen bij tv-programma Aria

Dionne Stax weet zichzelf goed voor schut te zetten achter de schermen bij Aria. Gelukkig kan ze er zelf nog om lachen.

Foto: Romy Monteiro deelt betoverend kiekje van doorschijnende galajurk

De prachtige Romy Monteiro moest helaas haar eerste Amsterdamse Pride missen vanwege deze betoverende galajurk. 

Gerelateerde berichten