Foto: Frank Dane heeft enorme moeite met plakkerige Daphne Bunskoek bij RTL Boulevard

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is weer een feestje geworden op zondag. Al had Frank Dane het er maar moeilijk mee dankzij collega Daphne Bunskoek

Frank Dane en Daphne Bunskoek maken er een feestje van

De twee collega’s kunnen het normaal gesproken altijd prima met elkaar vinden, maar deze morgen was dat toch even anders. Zo leek Frank Dane in ieder geval niet heel erg blij om zijn prachtige collega Daphne Bunskoek te zien. Misschien had Frank betere plannen op zijn luie zondag, of hij stapte gewoon met zijn verkeerde been uit bed. Of speelt er misschien iets tussen de twee? Dat Frank daarom liever niet in de buurt van Daphne is? Gelukkig hoeven fans van beide zich niet zorgen te maken. Frank lijkt maar een grapje te maken. Op de tweede foto lijkt hij namelijk weer heel erg blij om Daphne te zien. Gelukkig maar. En we snappen het ook, want als je met Daphne Bunskoek mag werken, dan wordt je zondag toch echt wel een stukje beter. Frank mag dus eigenlijk gewoon van geluk spreken. Hij lijkt zelf ook wel in te zien hoe gelukkig hij is en noemt het een ‘prima zondag’.
Daphne Bunskoek kan meer dan alleen presenteren

Natuurlijk zal je Daphne voornamelijk kennen van televisie, maar wist je dat de knappe brunette nog veel meer verborgen talenten in huis heeft? Zo kan ze bijvoorbeeld ontzettend goed schilderen. Op Instagram zijn haar volgers daar inmiddels wel achter, want die verblijdt ze de hele tijd met nieuwe schilderijen. Daphne houdt ervan om zich even helemaal af te zonderen en dan lekker te gaan schilderen. Het gaat wel verder dan een gewone hobby, aangezien de schilderijen van Daphne er buitengewoon goed uit zien. Ze heeft oprecht echt wel een berg talent in zich. Mocht presenteren niks meer worden, dan kan ze altijd nog kunstenares worden, want de schilderijen die Daphne hier laat zien zijn van een erg hoog niveau. Er schuilt dus meer achter Daphne Bunskoek dan je zou denken.
Ook als model blinkt Daphne Bunskoek flink uit

Daphne Bunskoek is op alle vlakken ontzettend creatief. Niet alleen als presentatrice of met haar kunst kan ze die creatieve kant kwijt, maar ook als model kan je Daphne af en toe bewonderen. En dat zijn vaak ontzettend leuke foto’s waar je dan naar mag kijken. Daphne is nog altijd een van de meest knappe vrouwen van Nederland en dat valt op haar modellenfoto’s natuurlijk extra goed op. In een verleidelijke houding met zeer spannende kleding maakt Daphne van elke foto een feestje om naar te kijken. Het is dat haar schema al redelijk druk is, maar stiekem hopen haar fans dat ze vaker als model verschijnt. Dan kunnen ze nog meer genieten van hun favoriete brunette. Met haar foto’s maakt Daphne een hoop mensen op haar Instagram erg blij.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!