Foto: Fitgirl Nochtli is trots op nieuwe ronde vormen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het lijkt erop dat fitgirl Nochtli Alvarez soms even vergeet waar haar kijkers het meeste op focussen. De brunette deelt een video waar ze krullen heeft, maar er zijn andere ronde vormen die veel meer opvallen!

Nochtli denkt dat mensen naar haar haren zullen kijken

De knappe Nochtli Peralta Alvarez heeft van nature hartstikke steil haar, wat haar uiteraard heel goed staat. Nochtli draagt haar bruine haren vaak in een staart omdat dat praktisch is met sporten, of met een zijscheiding. De brunette lijkt niet veel aan haar haren te hoeven doen om een prachtige look te hebben. Toch was Nochtli misschien een beetje klaar met haar normale steile haar en ze wou graag iets anders proberen. Daarom besluit Nochtli haar bruine haren te krullen op een veilige manier. Het resultaat mag er zeker wezen, en ook Nochtli zelf is er erg blij mee. Toch lijkt er iets niet helemaal te kloppen aan het filmpje dat de influencer deelt. Zo staat de influencer voor haar camera te poseren en allerlei rondjes te draaien om haar krullen goed te kunnen laten zien. Deze zijn uiteraard mooi gelukt, maar er zijn andere ronde dingen die een stuk meer opvallen bij haar kijkers. Zo is Nochtli haar voor aanzicht al erg mooi en dan draait ze ook nog eens met haar achterkant naar de camera. De brunette gaat zelfs schudden, waardoor de krullen al helemaal niet meer de volledige aandacht krijgen. Misschien is Nochtli dus een beetje naïef.

Nochtli Alvarez laat zien hoe ze haar krullen krijgt

Natuurlijk krijgt Nochtli Peralta Alvarez niet zomaar haar mooie krullen in haar haren. Nee, dit vergt wat werk. Wellicht besteed Nochtli deze tijd normaliter liever aan andere dingen, maar dit keer ging ze er volledig voor. Zo wil Nochtli haar mooie haren waarschijnlijk niet beschadigen dus kiest ze voor een veilige manier om haar haren te krullen. Hiervoor heeft Nochtli haar haren opgestoken met rollers of ander materiaal om te zorgen dat ze krullen krijgt. Daarbij besluit de brunette te slapen met een haarmasker om zeker te zijn dat ze mooi blijven zitten en niet gaan pluizen. Het vergt wat werk, maar dan heb je ook wat moois.

Lees ook: Video: Topfitte Nochtli lijkt zonder broek in de sportschool te staan

Nochtli Alvarez filmt zichzelf van onder terwijl ze geniet van cake

Na het lange proces van het maken van de krullen gaat Nochtli Peralta Alvarez zichzelf even lekker belonen. Dit doet de brunette door zichzelf mee te nemen op date naar een koffietentje. Hier geniet Nochtli van een lekker stuk cake terwijl ze naar het sneeuwende weer kijkt. Daarbij filmt Nochtli zichzelf vanuit allerlei hoeken en ze vertelt over de andere kant van ‘fitgirl Instagram’. Zo kan ook Nochtli lekker genieten van de balans tussen sporten, gezond eten en lekker genieten. Nochtli wenst haar volgers een goed weekend en gaat zelf lekker andere dingen doen. Zo deelt Nochtli onder andere dat ze lekker gaat netflixen. Of ze dit alleen gaat doen of met iemand is onduidelijk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!