Fatima Moreira de Melo deelt heerlijke foto van zomerse shoot

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fatima Moreira de Melo is, ondanks dat zonnestralen nu ook in ons land te zien zijn, helemaal afgereisd naar het nog zonnigere Spanje. Daar kleed ze zich in van alles.

Fatima Moreira de Melo zit er lekker warmpjes bij in het zonovergoten Spanje. Niet alleen door de hete temperaturen, maar ook omdat ze van alles en nog wat aan doet. Voor haar nieuwste shoot moest de blondine niet in bikini, maar in een erg zakelijk pakje verschijnen. En niet één pakje, maar meerdere. Als een echt behendig model wisselt ze snel van outfits. Hierna kunnen de foto’s genomen worden en vervolgens kan ze zelf genieten van de zon. Dit keer hopelijk wel met minder kleding aan. Ze blijkt goed bestand tegen de hitte. Of zou de hete presentatrice het gewoon helemaal gehad hebben met de kou van de winter en de frisheid van Nederland? Hoe dan ook: de shoot is gelukt en Fatima is meer dan tevreden.

Fatima Moreira de Melo wil meer en meer

Ze heeft niet alleen een lange en slopende carrière als hockeyspeelster achter de rug. Inmiddels is Fatima presentatrice, actrice en zangeres. Daarnaast klust ze bij als model wanneer het geld op is, of wanneer ze vrije tijd heeft. Een gratis reisje naar de zuidelijke zee slaat ze trouwens ook niet af. Inmiddels is ze 43, maar Fatima heeft nog steeds de energie van een twintiger. Mogelijk komt dat door haar conditie uit haar sportjaren. Die is ongetwijfeld nog op peil en anders gaat ze tekeer in de sportschool om die weer op peil te krijgen.

Fatima Moreira de Melo doet reputatie eer aan

Fatima wil nog steeds van alles. Het inmiddels ervaren model wil niet alleen alles qua banen, maar ook tijdens een van haar klussen. Ze kiest nu niet weer voor één outfit, en één foto, maar voor meerdere outfits en meerdere foto’s. Wanneer de badpakken op zijn, grijpt ze maar naar de office outfits. Het past niet helemaal bij het erg hete Barcelona, waar de shoot plaatsvindt. Maar Fatima maalt daar niet om. De shoot moet groter, beter en warmer. Fatima is er echt voor gegaan en het resultaat mag er zijn.

Fatima is klein, maar fotograaf ziet mogelijkheden

Ze is niet zo heel groot, dit model, wat bijzonder is in de wereld van vrouwen die minstens 1.80 moeten zijn om door te breken. Gelukkig was Fatima al bekend en kunnen we tegenwoordig genieten van vele shoots met haar. De fotograaf moet er nog wel even aan wennen en zijn camera lens vervangen en daarnaast ook een goede setting vinden waardoor ze toch 1.80 lijkt. Zoals te zien is, is een stoel of een ander attribuut ook echt een uitkomst in dit geval. Zo wordt de shoot vast een groot succes.

Relaxte Fatima alleen buiten

Het kleine model oogt erg rustig en relaxed. En door een filmpje wordt duidelijk waarom. Ze heeft de vrijheid om na de shoot languit te gaan liggen op een van wel honderd strandstoelen bij haar hotel. Er lijkt nog niemand hetzelfde idee te hebben gehad en ze heeft het hele strand zelfs voor zichzelf. Het is dan ook nog niet het hoogseizoen. In dit geval komt dat modelleren, in combinatie met een vroegtijdige vakantie, dus goed uit! 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!