Foto: Famke Louise gaat extreem lekker in piepklein topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Famke Louise heeft haar fans maar weer eens flink beloond. Die hebben namelijk massaal naar haar nieuwe muziek geluisterd en dat verdient een bedankje.

Het heerlijke topje van Famke Louise goed in beeld

De prachtige zangeres Famke Louise heeft eindelijk weer nieuwe muziek op de markt gebracht. En dat moet natuurlijk wel eventjes goed gevierd worden. alle fans van Famke Louise hebben massaal haar nieuwe nummer geluisterd. En daar is Famke natuurlijk zelf ook wel heel erg blij mee. De volgers van de knappe zangeres verdienen dan ook een beloning. En dus besluit Famke Louise om een bedankje te plaatsen onder een wel heel erg spannende foto van zichzelf. In het kiekje draagt Famke Louise een heerlijk topje dat er zo fijn uit ziet dat je alleen maar kan genieten van de foto. De verleidelijke dame weet wel hoe ze haar fans een beetje tevreden moet houden blijkt maar weer.

Lees ook: Foto: Zangeres Famke Louise laat zonder broek haar ronde achterzijde zien

De nieuwe muziek van Famke Louise ‘Money & Shine’ kan je nu luisteren

Het nieuwe nummer van Famke Louise is officieel uit en valt te beluisteren op Spotify. Als je nieuwsgierig bent wat Famke nu weer allemaal heeft bedacht, dan kan je haar single ‘Money & Shine’ nu dus gewoon opzoeken. Famke zelf is in ieder geval erg blij met de plaat. Al zijn de meningen onder haar fans nog wel een beetje verdeeld. Onder haar Instagram post vallen namelijk verschillende en ook zeer uiteenlopende reacties te lezen. Oordeel dus vooral zelf wat je van het nummer vindt.

Lees ook: Foto: Famke Louise showt haar lijf in badpakje met gaten

Famke Louise toon proces in de studio in kort topje

Natuurlijk moet Famke ook eventjes aan haar fans laten zien hoe het er achter de schermen in de studio aan toe ging. De aantrekkelijke zangeres heeft een prachtig filmpje gemaakt, waarin je haar in de studio ziet zwoegen. Maar natuurlijk zou Famke Louise zichzelf niet zijn als ze in het filmpje niet een strak topje zou dragen. De aantrekkelijke artiest weet met het filmpje dus ook nog eens haar fans flink te verleiden. En dat kan alleen maar bevorderlijk zijn voor de sales. Fan van Famke Louise moeten het nummer nu wel leuk vinden na dit gezien te hebben.

Famke Louise zeer trots op nieuwe muziek

De knappe zangeres is in ieder geval zelf erg trots op haar nieuwste nummer. Dat laat ze ook wel overal blijken. De prachtige zangeres heeft lang aan dit nummer gewerkt en dus mag ze ook wel een beetje trots zijn, ongeacht wat anderen daarvan denken. Want Famke Louise doet het mooi maar wel. Een nieuwe plaat uitbrengen is namelijk niet zomaar gepiept. Daar gaat best wel veel werk inzitten. Het is dus erg knap gedaan van Famke Louise!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.

Video: Memphis Depay maakt indruk op vrouwen én mannen met workout zonder kleding

Wat een held is Memphis Depay ook. De beste man weet zichzelf helemaal in het zweet te werken op deze indrukwekkende video's!