Foto: Er zit een gaatje in het badpakje van zangeres Elize

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Elize is op vakantie naar een zomerse bestemming en dat mag iedereen weten. Toch is er iets mis gegaan want Elize loopt zomaar rond in een badpak vol gaten dat niets meer verhult. 

Het is natuurlijk ook niet makkelijk als je zoveel geld hebt zoals Zangeres Elize. Van gekheid weten mensen niet wat ze ermee moeten doen en dus gaan ze het maar aan onzin uitgeven. Wellicht kreeg zangeres Elize hier ook een beetje last van toen ze besloot een laatste aankoop te doen voor op vakantie. Zo vertelt Elize op haar Instagram dat ze last-minute met haar vriend Hedwiges Maduro op vakantie is gegaan. De twee zijn niet voor een paar daagjes kerstmarkt gegaan, nee de twee pakken flink uit. Zo is het koppel naar Aruba en Curaçao toe om daar even te vertoeven en genieten van het prachtige weer.

Zangeres Elize loopt rond in badpak vol gaten

De enige dingen die Elize niet moest vergeten waren haar en zonnebril. Een gigantische zonnebril is gelukt om mee te nemen, maar een compleet badpak was toch te moeilijk voor zangeres Elize. Zo plaatst de diva een prachtige foto in het zwembad in Curacoa. De brunette heeft een zwart badpak aan met allemaal ronde gaten erin. Zo zijn er drie gaten in het middelste gedeelte van het badpak en ook nog twee roden gaten aan de zijkant. Hierdoor blijft er vrij weinig stof over, maar dat lijkt Elize helemaal niet erg te vinden. De zangeres poseert vol zelfvertrouwen in het gekke kledingstuk, zie hier. Bij de foto grapt Elize dat je gewoon een peperduur badpak kan kopen met heel veel gaten.  Wellicht heeft Elize een kleine obsessie met cirkels want ze plaatste eerder ook al een vakantie kiekje waarin de cirkels letterlijk op haar huid stonden. Elize heeft namelijk net iets te lang liggen bakken in haar bikini broekje met gaten en cirkels.

Zangeres Elize maakt filmpje met vriend

Het is niemand ontgaan dat Zangeres Elize al een aantal jaar samen is met ex-voetballer Hedwiges Maduro. Zo speelde Hedwiges jaren gelden voor Ajax en een aantal Spaanse clubs. De twee hebben elkaar helemaal gevonden en zijn een leuk setje. Waarschijnlijk is dat anderen ook opgevallen en daarom zijn de twee gevraagd voor een zonnebrillen campagne. Daarvoor staat het koppel op een aantal mooie en stoere foto’s, maar er hoort ook een filmpje bij. En die is nogal flauw te noemen. Zo vertelt Elize over wat Hedwiges allemaal tegen haar zegt als ze samen in bed liggen, maar het gaat uiteraard over voetbal.

Lees ook: Ondeugende zangeres Elize deelt foto terwijl ze nét uit douche stapt

Er duikt een oude foto op van zangeres Elize

De echte fans van zangeres Elize weten dat de brunette al jarenlang bekend is. Zo brak Elize jaren geleden door met een nummer van Kinderen voor Kinderen. Vervolgens is het heel goed gegaan met de carrière van Elize want ze verhuisde zelfs naar Amerika. Nu duikt er een fotootje op uit de oude doos van een andere wending die Elize een poos terug heeft genomen. Op de foto staat Elize met de andere vrouwen van de band Saga Strings.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.