Foto: Emma Wortelboer schijnt dwars door dun t-shirtje heen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Wortelboer is een hoop, maar zeker geen preutse dame. En dus komt deze speelse foto van de knappe presentatrice niet als een verassing. 

De aantrekkelijke Emma Wortelboer verrast volgers met hete foto

Emma Wortelboer weet wel hoe ze de aandacht op zichzelf moet vestigen. De prachtige brunette doet dat meestal met haar uitspraken en meningen die vaak afwijken van de rest van Nederland. Maar wanneer ze niet bezig is Groningen te beledigen, dan houdt ze zichzelf wel bezig met het maken van hele knappe foto’s van zichzelf. En daar smullen haar volgers natuurlijk enorm van. Die kunnen niet wachten tot ze weer de notificatie krijgen dat Emma Wortelboer iets geplaatst heeft op haar social media. De foto’s van Emma zijn meestal heel extravagant. Dan draagt ze de meest uitgesproken pakjes. Maar ook haar minder wilde foto’s kunnen heel erg spannend overkomen. Al helemaal als Emma niks onder haar shirt aantrekt. Dan worden de foto’s die ze plaatst toch wel een stukje spannender dan je zou verwachten. Emma Wortelboer vindt het zelf allemaal niet zo gek en storend. Ze plaatst met alle liefde wilde kiekjes voor haar volgers om van te genieten. En haar laatste foto, die je hieronder kan bekijken, is simpelweg om van te smullen.

Lees ook: Video: Emma Wortelboer onthult waar ze aan denkt tijdens solo-handwerk

De prachtige troeven van Emma Wortelboer vallen nu wel heel erg goed op

Normaal gesproken als Emma Wortelboer een foto maakt, vallen haar vrouwelijke vormen al enorm op, maar op het plaatje dat ze recent online heeft gezet, lijkt dat alleen maar meer op te vallen. De knappe brunette heeft een foto gedeeld, waar haar troeven zo door haar shirt heen prikken. En natuurlijk wordt dat gelijk als heel erg spannend ervaren. Dat is het kiekje namelijk ook. Emma staat er zelf uiterst nonchalant bij. Het maakt haar niet zo heel erg veel uit hoe ze er op de foto uit ziet en hoe spannend de foto is. Zolang zij vindt dat ze er goed uit ziet, en dat vindt ze zeker, is de foto geslaagd. Emma Wortelboer weet met haar kiekje iedereen aan het praten te krijgen. Want opvallen, dat doet Emma zeker met haar prachtige troeven. Zeker in zo’n dun shirtje.

Lees ook: Foto: Zo (beeldschoon) zagen we Emma Wortelboer nog nooit!

Emma Wortelboer verleidt alle mannen van Nederland met spannend kiekje

Met een foto zo spannend als deze, kan het niet anders of Emma Wortelboer weet alle mannen van Nederland te verleiden. Zelfs de heren uit Groningen, die zich nog steeds diep beledigd voelen door de uitspraken van Emma over hun provincie, kunnen niet ontkennen dat de knappe presentatrice er op dit plaatje verrukkelijk uit ziet. Met haar spannende uiterlijk weet Emma Wortelboer toch wel veel los te maken onder de Nederlandse mannen. Die smullen helemaal van die spannende foto. Emma houdt wel van die aandacht en dus is het wachten op de eerstvolgende spannende foto van de prachtige presentatrice. Die zit er namelijk geheid aan te komen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!