Foto: Zo (beeldschoon) zagen we Emma Wortelboer nog nooit!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Wortelboer plaatst meestal hele gekke plaatjes van zichzelf, maar nu heeft ze daadwerkelijk een hele mooie foto online gezet. 

Prachtige presentatrice Emma Wortelboer laat andere kant van zichzelf zien

De meeste mensen die Emma Wortelboer online volgen zijn allang gewend aan de gekke foto’s of de wilde video’s die de presentatrice meestal maakt. Maar wat nieuw voor hen is, dat is een oprecht mooi plaatje van de presentatrice. Emma gooit het voor een keer over een andere boeg en laat zichzelf van een andere kant zien. En dat zorgt natuurlijk gelijk voor een beetje ophef onder haar fans. Want die zijn zo’n prachtig en ook vooral gewoon plaatje van Emma Wortelboer helemaal niet gewend. Maar klagen, dat doen ze zeker niet. Emma weet met haar look dus de gemoederen flink bezig te houden.

Lees ook: Met bubbels bedekte Emma Wortelboer deelt foto vanuit bad

De flinke vormen van Emma Wortelboer

Als er iets is dat meteen opvalt aan het mooie beeld, dan zijn het wel de ongelooflijk aantrekkelijke vormen van de presentatrice. Emma Wortelboer weet met haar prachtige uiterlijk iedereen die ze tegenkomt te verleiden. En met een plaatje als dit merk je wel waarom. De troeven van Emma doen hun uiterste best om te ontsnappen uit het kleurrijke topje. Het lukt ze echter niet, wat een klein beetje tot onvrede zorgt bij haar fans. Emma weet in ieder geval een flinke indruk achter te laten met deze beelden.
Emma Wortelboer deelt vakantie foto

De aantrekkelijke presentatrice deelt een nieuwe foto van haar vakantie in Japan. En daar heeft ze het ongelooflijk naar haar zin. Het lijkt er wel op alsof Emma Nederland een klein beetje is ontvlucht. Dat is ook niet zo gek, want de gemoederen rondom Emma Wortelboer lopen inmiddels hoog op in Nederland. Waarom Emma zo bekritiseert wordt? Nou, dat heeft alles te maken met een uitspraak die ze deed op televisie.

Emma Wortelboer doet vreemde uitspraak over Groningen

In het programma Marcel en Gijs heeft Emma Wortelboer een uitspraak gedaan die gelijk tot een hele discussie heeft geleidt. En dat was niet helemaal de bedoeling. Maar ja, dan moet je ook maar niet op televisie Groningen een “K** provincie” noemen. Dat zorgt nou eenmaal niet voor veel vrienden in het Noorden. Gijs moet er zelfs een beetje van schrikken als Emma Wortelboer een van de grootste provincies van Nederland bekritiseerd. “Het waait er altijd, het is vlak, er is niet heel veel te doen. Het is niet super…” legt Emma nog uit. De kijkers van het programma en de inwoners van Groningen zijn het overigens niet met Emma eens. Die overladen de presentatrice momenteel dan ook met opmerkingen over dat ze niet meer welkom is in de provincie. “Wat is er nou écht leuk aan Groningen? Noem één ding” vraagt Emma Wortelboer nog. En hoewel de gasten die avond haar echt proberen te overtuigen, lijkt Emma Wortelboer het allemaal niet te geloven. Misschien handig voor Emma om Groningen voorlopig maar even te mijden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...