Foto: Emma wortelboer prikt door haar strakke shirtje heen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Wortelboer maakt een selfie van haar super simpele outfit die toch erg spannend blijkt te zijn. Het valt namelijk direct op dat Emma haar voorgevel zo door haar shirtje heen prikt.

Emma Wortelboer prikt door dun shirtje heen op selfie

De enthousiaste Emma Wortelboer heeft natuurlijk een aantal bijzondere jaren achter de rug. De jonge presentatrice is namelijk nog maar zesentwintig jaar, maar heeft al ontzettend veel meegemaakt in haar leventje. Het helpt natuurlijk ook dat Emma bij het programma en van BNN/VARA als presentatrice heeft gewerkt. Hier ontdekte Emma allerlei wilde dingen, waar anderen zich nooit aan zouden durven wagen. Emma is dus een echte waaghals te noemen en neemt geen blad voor haar mond als het op veel dingen aankomt. Toch is Emma ook nog maar gewoon keihard bezig met het werken aan haar carrière en wil ze het liefst waarschijnlijk positieve reacties. Veel mensen vinden Emma namelijk nogal hysterisch. Misschien wil Emma het tegenbeeld bewijzen door te laten zien hoe ze er normaliter bij loopt in het dagelijkse leven. Emma draagt namelijk op haar liftselfie een grijs T-shirtje met een low-rise jeans. Er is niks bijzonders aan de outfit behalve dat Emma een zonnebril draagt terwijl ze in de lift staat. Misschien wil ze er graag heel stoer uitzien? Toch is er nog iets anders wat opvalt aan de foto, want Emma heeft duidelijk niks onder haar shirtje aan. Het shirtje lijkt plots heel strak te zitten door Emma haar voorgevel die er keihard doorheen probeert te prikken.

Emma Wortelboer prikt door shirtje

Emma Wortelboer dolblij dat ze niets vies hoeft te

Na het presenteren van en doet Emma Wortelboer nu een nieuw programma voor BNN/VARA. Het klinkt een beetje hetzelfde want het heet Ruiken en Likken. Het concept van het programma is een ook een beetje raar want Emma Wortelboer en Max Terpstra voeren best wel vieze challenges uit. Op onderstaande video is een fragment uit het programma te zien. Het idee is dat Emma en Max samen met een onderzoeker, die tevens de jury is, opzoek gaan naar de aller vieste spullen en plekken. Emma en Max moeten beide met een heel vies item komen en dan test de jury welk object het allersmerigst is. De verliezer die het minst vieze item heeft aangedragen moet het vieste object likken. Het klinkt heel vies en het ziet er ook erg goor uit. Op onderstaande video gaat het om een oortje met een plak kauwgom erin. Max heeft ook nog gezegd dat hij het volledig in zijn mond stopt en erop gaat kauwen. Emma is dolblij dat zij het niet hoeft te doen.

Lees ook: Video: Emma Wortelboer onthult waar ze aan denkt tijdens solo-handwerk

Emma Wortelboer geniet van vakantie

Op onderstaande fotoreeks is Emma Wortelboer lekker aan het genieten van haar vakantie in eigen land. Emma poseert bij Huis ten Bosch en fotografeert nog meer zomerse kiekjes. En natuurlijk zorgt ze dan dat haar volgers het meest mooie resultaat te zien krijgen. De foto’s van Emma Wortelboer zien er altijd ontzettend goed uit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!