Foto: Emma wortelboer prikt door haar strakke shirtje heen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Wortelboer maakt een selfie van haar super simpele outfit die toch erg spannend blijkt te zijn. Het valt namelijk direct op dat Emma haar voorgevel zo door haar shirtje heen prikt.

Emma Wortelboer prikt door dun shirtje heen op selfie

De enthousiaste Emma Wortelboer heeft natuurlijk een aantal bijzondere jaren achter de rug. De jonge presentatrice is namelijk nog maar zesentwintig jaar, maar heeft al ontzettend veel meegemaakt in haar leventje. Het helpt natuurlijk ook dat Emma bij het programma S*****n en Slikken van BNN/VARA als presentatrice heeft gewerkt. Hier ontdekte Emma allerlei wilde dingen, waar anderen zich nooit aan zouden durven wagen. Emma is dus een echte waaghals te noemen en neemt geen blad voor haar mond als het op veel dingen aankomt. Toch is Emma ook nog maar gewoon keihard bezig met het werken aan haar carrière en wil ze het liefst waarschijnlijk positieve reacties. Veel mensen vinden Emma namelijk nogal hysterisch. Misschien wil Emma het tegenbeeld bewijzen door te laten zien hoe ze er normaliter bij loopt in het dagelijkse leven. Emma draagt namelijk op haar liftselfie een grijs T-shirtje met een low-rise jeans. Er is niks bijzonders aan de outfit behalve dat Emma een zonnebril draagt terwijl ze in de lift staat. Misschien wil ze er graag heel stoer uitzien? Toch is er nog iets anders wat opvalt aan de foto, want Emma heeft duidelijk niks onder haar shirtje aan. Het shirtje lijkt plots heel strak te zitten door Emma haar voorgevel die er keihard doorheen probeert te prikken.

Emma Wortelboer prikt door shirtje

Emma Wortelboer dolblij dat ze niets vies hoeft te slikken

Na het presenteren van S*****n en Slikken doet Emma Wortelboer nu een nieuw programma voor BNN/VARA. Het klinkt een beetje hetzelfde want het heet Ruiken en Likken. Het concept van het programma is een ook een beetje raar want Emma Wortelboer en Max Terpstra voeren best wel vieze challenges uit. Op onderstaande video is een fragment uit het programma te zien. Het idee is dat Emma en Max samen met een onderzoeker, die tevens de jury is, opzoek gaan naar de aller vieste spullen en plekken. Emma en Max moeten beide met een heel vies item komen en dan test de jury welk object het allersmerigst is. De verliezer die het minst vieze item heeft aangedragen moet het vieste object likken. Het klinkt heel vies en het ziet er ook erg goor uit. Op onderstaande video gaat het om een oortje met een plak kauwgom erin. Max heeft ook nog gezegd dat hij het volledig in zijn mond stopt en erop gaat kauwen. Emma is dolblij dat zij het niet hoeft te doen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ☰ BNNVARA (@bnnvara)

Lees ook: Video: Emma Wortelboer onthult waar ze aan denkt tijdens solo-handwerk

Emma Wortelboer geniet van vakantie

Op onderstaande fotoreeks is Emma Wortelboer lekker aan het genieten van haar vakantie in eigen land. Emma poseert bij Huis ten Bosch en fotografeert nog meer zomerse kiekjes. En natuurlijk zorgt ze dan dat haar volgers het meest mooie resultaat te zien krijgen. De foto’s van Emma Wortelboer zien er altijd ontzettend goed uit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Actrice Halina Reijn showt haar lijf na schokkende transformatie

Er is een bepaald lef voor nodig om je getransformeerde lichaam publiekelijk te tonen. De serieuze, acterende Halina Reijn, deed precies dat.

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal!